OPTAKT: AB Tårnby – FC Svendborg

6-runde-web

Lørdag spiller FC Svendborg 6.runde, på udebane, mod AB Tårnby

Sidste weekend så 320 tilskuere Jesper Christiansen og Maad Aziz afgøre kampen i de døende sekunder. Dette gav os 3 point og derfor i alt 14 stk. af dem.

 

AB Tårnby – FC Svendborg
6. runde
Lørdag d. 16. april
Kickoff: 15.00
Tårnby Stadion

 

Denne uges modstander, AB Tårnby, ligger nøjagtig en plads under os og har 11 point, som vi selv havde før sidste uge. Dermed bliver kampen mod dem et typisk opgør med ’seks’ point på spil. Med en sejr stikker vi af fra dem, og ender på hele 17 point mod deres 11. Men taber vi til Tårnby indhenter de os, så de som os nu får 14 point, fortsat nederst i tabellen.

Selvfølgelig er en sejr til De Orange præcis hvad vi i forvejen forventer og regner med. Ingen af holdets spillere, trænere eller resten af Sydfyn synes det er sjovt at FC Svendborg ligger og rode i bunden af tabellen. Løsningen er 3 point.

 

Vi kigger også efter andres resultatet

Derfor kigger vi i 6.runde også efter andre holds resultater. Her bliver det spændende at se hvordan det kommer til at gå Kolding på udebane mod B93, da Kolding pt. netop ligger på 14 point, sammen med os. Koldings modatander B93 har derimod kun 16 point, så uanset udfaldet af deres kamp, så vil vi overhale et af disse hold, hvis vi selv står for at vinde.

Samtidig har vi også før weekendens kampe de tre hold Jammerbugt, Dalum og Holbæk liggende lige over os, alle med 15 point, kun et mere end os.

Blandt disse hold møder Jammerbugt og Holbæk hinanden, så med en sejr over AB Tårnby vil vi samtidig også som minimum overhale et af disse to mandskaber, hvis ikke dem begge to, hvis deres kamp ender uafgjort.

Så med en sejr er der gode muligheder for at tykke op af i tabellen. Højere oppe har et hold 16 point og hele tre hold deler 2.pladsen med 18 point, kun 4 point over os. Så rækken er åben og tæt og bolden den er rund.

Vigtigst af alt er selvfølgelig at vi selv forstår at vinde, som vi også gjorde sidst.

Næste hjemmekamp

7-runde-web

FC Svendborg – Holbæk
7.runde
Lørdag d. 23. april
Kickoff: 15.00
Happy Fan Hour: 14.00
Fynske Bank Arena – Høje Bøge