OPTAKT 4.RUNDE: Holbæk – FCS

4-runde

Kontinuitet er et stærkt våben

Link til LiveStream:
Holbæk – FC Svendborg
Søndag d.9.april
Kickoff: 15.00

Søndag drager vi til Sjælland og tager dysten, i 4.runde, mod Holbæk.

Endnu engang stiller Jesper Jensen og Jesper ‘Gary’ Rasmussen, med godt den samme trup, som i de seneste to kampe, som nu på flere parametre har vist sig ganske solide sammen.

Først mod Jammerbugt, hvor vi forrige uge holdt nullet og i sidste weekend, hvor vi beviste at vi også kan bide skeer med topholdet, selvom de troppede op på Høje Bøge, med to fanbusser og højt humør.

Det eneste vi mangler, det er selvfølgelig meget væsentligt, nemlig at prikket bolden i kassen, som fodbold jo handler om. I særdeleshed for os i bunden af tabellen – og i særdeleshed mod Holbæk.

Efter sin afsonede karantæne, havde vi sidste weekende vores altid farlige Jonas Hvilsom tilbage. Det var dog ikke nemt for Hvilsom at komme på skudhold så ofte, da han påtog sig en ellers uset rolle, som højre back. Med mindre han atter sættes i forsvaret, hvor han faktisk udførte et glimrende stykke arbejde sidst, så formodes Hvilsom selvfølgelig at blive placeret i den angrebsbetonede ende af banen, sammen med Mads Bertelsen, Frederik Humlegaard og lynhurtige Rasmus Skovgaard. Men vi må vente til søndag med at se, hvad trænerteamet har af taktiske træk, til denne kamp.

Som overskriften siger, så er kontinuitet et stærkt våben og en vigtig spiller for et fodboldhold. Jo flere kampe den orange start 11’er kan få sammen, desto bedre vil samspillet blive – og forhåbentligt vil der komme hul på bylden, søndag mod Holbæk.

Holbæk ligger fortsat sidst i tabellen med 5 point mod vores 8, så det bliver en god gyser – men forhåbentlig med Happy Ending, for Sydfyn. Du kan følge kampen direkte på vores livestream, som Roal og Ralph rejser med til Holbæk, for at stå for.

Vi håber at både holdet på banen og Ralph og Roal får hul igennem. Vi er optimister.

 

Vi glæder os også til Open Air

Billetnet.dk
fcs-openair-17-