Nyt ur til kunststofbanen, med støtte fra Albanifonden

3

Kaffe og øl med Albanifondens direktør

Igår, mandag d.16.marts, kom direktøren for Albanifonden til Svendborg med en check på 47.000 kroner.

De 47.000 kroner er det beløbet som Albanifonden denne vinter har tildelt FC Svendborg, til et helt nyt ur på kunststofbanen.

Da fotograferingen på banen var overstået, blev der snakket livligt i klubhuset, hvor der blev drukket en kop kaffe og skålet i Albani.

 

1

Adam Ringsby-Brandt, formand for FC Svendborg, fortalte Paul Nissen, Albanifondens direktør, hvordan S.f.B’s breddehold, og bedste hold også flittigt gør brug af kunststofbanen. Dette kunne Paul sagtens se og glædede sig over at så mange udnyttede klubbens faciliteter og gik op i sin idræt. Han mente næsten at klubben kunne have brug for endnu en kunststofbane, når den også blev delt med de mange medlemmer i S.f.B. Dette gav Adam ham medhold i, da der altid var trængt med pladsen på træningsbanen hele vinteren.

 

5

Fondsdirektøren fortalte, at de hvert efterår uddelte støtte til de ansøgere som de finder mest interessante og trængende. Dette kunne være små beløb fra 2.000 – flere hundredetusinde kroner. Men lige meget hvor lille beløbet var, så prioriterede de altid at møde op og se de fine nye ting, og tale lidt med de glade modtagere.Dette synes direktøren selv var både vigtigt og meget spændende.

Han sagde også at de sjældent tildelte samme forening økonomisk støtte to år i streg. Dette var ærgerligt, da vi lige ellers lige kunne have prøvet og lokke en ekstra kunststofbane ud af ham med det samme, hvis man kunne.

Ud over det store beløb der er brugt på det nye ur var der også råd til et net med nye bolde og en stak overtrækstrøjer, til brug for ungdomsholdene, der træner på banen.

Mens Adam Ringsby-Brandt i går fik lejlighed til at trykke fondsdirektøren i hånden og sige tusind tak for støtten og samarbejdet, så går vi hermed det samme.

 

Tusind tak til Albani og Albanifonden