Ny ledelse for dette forår

1

Stor opfordring til engagement fra os alle

Generalforsamling torsdag d.5.januar, 17.15 – 19.15

Ved de seneste ugers kuglegravning af FC Svendborgs økonomi, er der under redningsgruppens arbejde med at skaffe de fornødne 1.2 millioner dukket noget gammelt rod op omkring multibanen, som også var omtalt i avisen forrige uge. En multibane der på papiret ikke er let at placere og både har været inde over pigeafdelingen Fortuna, FC Svendborg og afdelingen S.f.B. Da denne sag ikke var udredt ved gårsdagens generalforsamling, ønskede ingen af de fremmødte at stille op til formandsposten, da alle ønskede et rent bord at gå til.

Dette var S.f.B’s hovedbestyrelse forstående overfor. Bestyrelsen havde set dette komme og havde det forslaget med til mødet, at hovedafdelingens formand, Michael Jensen og Lars Kramager, som også er en del af hovedbestyrelsen, fra igår og fremadrettet ville tegne FC Svendborgs ledelse.

Som ny ledelse for eliteafdelingen var både Michael Jensen, såvel som Lars Kramager ærlige og meget realistiske. Helt konkret må vi anse denne konstellation som en løsning, der ikke skal vare ved. Alene kan vi ikke kigge både bagud og fremad og drive to afdelinger i samme klub, og sørge for oprydning, fremgang og forbedringer alle vegne. Arbejdet er frivilligt – så vi har brug for rigtig mange hænder til at gå ind omkring de positive sider, vedrørende det fremadrettede arbejde.

Blandt de fremmødte var der mange interesserede spørgsmål om, hvornår de sidste sten og denne hurdle med multibanen, ville være helt væk, så der ville være rent bord til en ny bestyrelse. Det eneste ledelsen kunne sige var, at det helst skulle gå så hurtig som muligt, men at der ikke var tale om en udfordring, som ville forsvinde af sig selv om natten. Dertil pointerede de igen, at der var brug for mange hænder til at kigge på det fremadrettede arbejde, da ledelsesposten var et stykke frivilligt arbejde, som både ligger uden for deres almindelige arbejde – og andre frivillige poster i klubbens hovedbestyrelsen.

Et par af de fremmødte meldte sig på banen, med henblik på at præsentere et nyt organisationsdiagram for afdelingen FC Svendborg. Et overblik hvor både du og dine venner ville kunne træde til med jeres ideer og kræfter. Her vil der både blive tale om løbende organisatoriske opgaver – eller almene praktisk arbejde, af 5, 10 eller 20 timer, over en hel sæson – eller hvad i kan tilbyde, som er bedre.

Allerede i dag, fredag d.6.januar, afholder vores sportschef, Anders Hjort, og vores sportslige koordinator, René Sundstrøm, spillermøde med truppen fra efteråret, hvor de præsenterer de umiddelbare præmisser for denne forårssæson.

Nytåret er ovre og vi ser frem til endnu en sæson, hvor alt forhåbentligt klapper til sidst, som det gjorde i i 30. og sidste runde på udebane mod Varde, forrige sæson – og i sidste hjemmekamp sidste år. Denne gang håber vi bare endnu mere på at du vil være med, så oplevelsen, fællesskabet og sammenholdet bliver ti gange stærkere, hvad end der sker, når vi når frem til sommer.

Fodbold er fællesskab. Alle er en del af kampen!