Ny formand stod klar

IMG_1061

Moderklubbens nye formand er rendyrket S.f.B’søn

Dette lidt fjollede billede af et 16 år gammelt diplom, for æresmedlemmet Mogens Frederiksen, må erstatte et foto af S.f.B’s nye formand, Morten Frederiksen, indtil han selv er hjemvendt fra USA.

Mogens Frederiksen, hænger der ovre – et af vores æresmedlemmer, sagde Michael Jensen, da han fra talerstolen præsenterede Morten, der pr. brev havde meldt sig som formand i klubben. Ligeledes har vi ude på kontoret haft selv samme Mortens mor, Birgit, siddende som kasserer, i mange år.

I præsentationen af formandskandidaten, der ikke var tilstede, fortalte Michael Jensen også, at Morten Frederiksen gennem den seneste tid har været en af drivkræfterne bag den såkaldte arbejdsgruppe, der dette forår har kuglegravet den økonomiske situation i FC Svendborg.

Dog havde Morten i sit brev fremstillet det krav, at generalforsamlingen, sammen med ham som formand også ville indvælge 3 af hans arbejdskammerater, fra forårets undersøgelser af økonomien. På vegne af disse personer – og Morten, rejste Lars Hansen sig og talte lidt til forsamlingen.

Lars Hansen fortalte, at de efter at have kigget sagerne igennem for FC Svendborg også følte en forpligtelse til at træde til og hjælpe S.f.B på vej mod nye tider.

Derfor venter vi nu spændte på at se og høre hvordan bestyrelsens dispositioner og konstallationer vil se ud for fremtiden. De senest uger har afgående formand, Michael Jensen og også nuværende næstformand, Lars Krammager, netop både udgjort bestyrelsen for i S.f.B og ved FC Svendborg.

 

Læs også:
En formand takker af