Anders Hjort: Nu skal vi tilbage til forårets dyder

20

Efter to nederlag på hjemmebane, med kun 7 dages mellemrum, skulle spillerne mandag lige huskes på hvorfor det er vi spiller fodbold. Og det gør vi selvfølgelig fordi det er sjovt og fordi vi er gode til det. Tirsdag og torsdag står den på benhård taktik før mødet med Middelfart.

Efter det flotte spil i forårssæsonen, hvor drengene formåede at avancere fra en fæl og sikker nedrykningsplads, som nummer 15, til en flot placering midt i tabellenet, hvad er der så sket?

Det orange hold der gik til sommerpause havde set med lokale briller spillet drømmefodbold i en periode på 15 kampe, hvor de blandt andet spillede 10 i træk uden nederlag. Hvad var det Carsten Hemmingsen bragte til klubben i foråret – og hvor er det blevet af nu?

Dette er artiklens tema, og det tog vi en snak om, med den nu igen spillende assistenttræner, holdets gamle anfører, Anders Hjort.

 

Anders Hjort:

Det Carsten kom med til holdet var et stærkt taktisk koncept, som vi gennem vinteren indøvede til det sad på rygraden hos alle spillere. Da foråret gik i gang var der kamp hver uge og vi var pine død nød til at vinde. Alle viste sit værd på banen, koncentrerede sig og gav sig fuld ud – og viste hvor stærke vi egentlig er som hold.

I de to hjemmekampe vi netop har spillet har holdet som organisation afveget fra dele af det koncept der bar os frem i foråret og dette har modstandere resolut udnyttet. Derfor har vi også afsat træningen tirsdag og torsdag til i fællesskab at få fundet tilbage til grundstenene i konceptet, så vi står stærkt på banen mod Middelfart på lørdag.

Ud over at vi netop står med denne udfordring, så har vi altså også mødt to af rækkens bedste hold. Jammerbugt FC i første runde ude, hvor vi hentede et point, og så Marienlyst der kommer med et 1. divisions tempo i benene.

Da vi ikke har levet op til vores egne forventninger er vi meget skuffede over os selv, men også indstillede på at rejse os som et hold. Derfor havde vi i dag en træningsaften hvor humøret kunne komme lidt op, og vi husker på at vi synes fodbold er sjovt, og at vi er gode til det. Nu har vi fokus på at finde tilbage til forårets dyder.

 

 

Holdet træner mandag, tirsdag og torsdag denne uge, da der er kamp lørdag.