Middelfart 1-3 FC Svendborg: Interview med Casper Kruse

casper-kruse-II

Energi, vilje og godt fodboldspil fører til 3 point. Efter udebanesejren på Middelfart Stadion i går interviewede Radio Diablo anfører Casper Kruse. Interviewet ligger her.

Interviewet indeholder et fint referat af kampen, og optakt til kampen næste søndag på Høje Bøge mod Kolding IF. Rapporter er Radio Diablos Erik Kirk, og det er Casper Kruse han taler med.

 

 

 

 

Her er et mindre referat fra sejren som tekst. Vi kan også anbefale at gå på både Twitter og Facebook og finde de live-opdaterede tråde som kørte under den spændende kamp.

Efter to uger kom vores højeste spiller, Jesper Mikkelsen, atter på banen, fit for fight. Jesper har set godt ud til træning gennem hele ugen og har været ved godt humør. Men at han skulle score på hovedstød efter en dødbold efter blot 2 minutters spil, var næsten for godt til at være sandt. Også ret ondt ved Middelfart, som både var udspillet og presset i bund af de organisatorisk stærke og aggressive orange.

Svendborg dominerede kraftigt hele første halveg, hvor Jonas Hvilsom også bragte holdet foran med 2 efter blot 11 minutters spil.

I anden halveg er det Middelfart som har brug for at tage teten. De ligger hårdt fra start og får scoret til 1-2 og gør kampen enormt spændende. Christoffer Hermansen bliver udvist med direkte rødt for en grov tackling, så Svendborg må spille med 10 mand de sidste 20 minutter.

I det der ligner overtid tilkendes FC Svendborg et straffe, som nummer 14, Bakary Bojang klapper i kassen til slutresultatet og en udesejr over Middelfart på 1-3.