Martin Høgstad vil spille i FC Svendborg

3

19 årige Martin Høgstad skriver kontrakt for 16/17

Trods sin unge alder er Martin Høgstad en erfaren og dygtig spiller, som vi glæder os til at se på banen i den kommende sæson.

Hidtil har Høgsteds karriere bragt ham igennem FC Fyn, FC Midtjylland, OB og det danske ungdomslandshold og nu skriver han under på en aftale med vores 2.divisions mandskab.

2

Martin er ikke uvant i klubhuset på Hellegårdsvej, hvor han som lille dreng startede sin fodboldkarriere. Ud over at have spillet for S.f.B har han også spillet for Tåsinge BK.

Ved en lille rundtur i klublokalerne fandt han også et gammelt foto af sin far, i målmandstrøje, på væggen, på et holdbillede fra 1982.

Martin Høgsteds første optræden i den orange trøje bliver givetvis allerede i morgen, onsdag d.29.juni, når vi tager en tur til Kirkeby og spiller mod deres førsthold, ved Kirkeby Idrætforenings sommerfest, kl. 18.30.

 

Mere om Martin Høgsted

4

Ralph er allerede godt i gang med at oprette Martin Høgsteds spillerprofil her på hjemmesiden. Vi ved dog ikke hvilket rygnummer han vil komme til at spille med, så i skrivende stund har han bare fået nummer 30.

Martin Høgsteds spillerprofil