Målscorer drilles for sit føste mål

1

Stalle forbløffet over Tobias Schachs første scoring

I samme sekund som Tobias Schach Pedersen, i lørdagens kamp mod Marienlyst, begyndte sin spadseretur ned gennem modstandernes forsvar, vågnede hele sidelinjen op. Trænere, ledere, udskiftningsspillere og tilskuere. Alle holdt vejret.

Hvad Tobias lavede helt der oppe, det var der ingen der forstod og hans rygnummer var allerede meldt til dommeren, som næste udskiftning, sekundet før han scorede.

‘Nej, det var godt’, sagde hjælpetræner Michael Nielsen, mens han grinede og rystede på hovedet, ‘Nu skal han ud -, ellers fortsætter han bare’.

Der var tale om et fantastisk angreb. Marienlystforsvaret var overspillet og på begge sider af Tobias kom fremadstormende holdkammerater. Enten så han dem ikke – ellers vidste han bare den var der. Efter næste træk satte Tobias nemlig bolden, fladt og resolut ind bag den chanceløse målmand.

‘Nej, nej, nej, det sker bare ikke’, udbrød Stalle, der gik frem og tilbage foran udskiftningsbænken, ‘Det kan han slet ikke ham der’. Stalle var tydeligvis både overrasket og glad og sagde også velmenende, at det var rigtig vigtigt og godt gået af Tobias.

Tobias indrømmer at dette var et af hans bedre mål i karrieren og hans første i den orange trøje, hvor han efterhånden har spillet omkring 28 turnerings- og træningskampe.

Tobias er direkte uforstående over for Stalles forbløffelse. ‘Til træning er det da standard at jeg tørrer Stalle’, siger han. ‘Det er jo ikke for sjov at Stalle kalder mig Messi når vi træner’.

Selvfølgelig er drillerierne kun kærligt ment – og vi har allerede givet Tobias lov til at score mange flere mål, hvis det passer ham.