Kurt Hansens hjælpetræner på plads

1

Ole Pedersen støder til som hjælpetræner for Kurt Hansen

FC Svendborgs angrebstræner Ole Pedersen har sagt ja til at fungere som assistenttræner for 2. divisionsholdet frem til sommer for i samarbejde med Kurt Hansen at hive de afgørende points hjem.

Ole Pedersen har i sin aktive tid for klubben scoret 150 mål i 250 kampe, og har tidligere fungeret som cheftræner og 2. holdets træner i klubben.

 

Formand for FC Svendborg Adam Ringsby-Brandt udtaler:

“Vi er rigtig glade for at en af klubbens koryfæer stod klar til at hjælpe os i de sidste 4 kampe i en trængt situation. Det var en klar førsteprioritet at få Ole Pedersen med på at være assistenttræner frem til sommer, da Michael Nielsen blev fritstillet. Ole Pedersen kender allerede til spillerne og holdet fra sit daglige virke som angrebstræner.”

 

Ole Pedersen udtaler:

“Jeg var selvfølgelig klar til at træde til og hjælpe klubben i den afgørende fase af turneringen, og er glad for at klubben mener jeg kan bidrage til forbliven i 2. div.”

FOTO: Ole Pedersen (tv) og Kurt Hansen (th) fra 2003, da de mødtes som trænere for hhv SFB og Thurø. Nu står de altså side om side i spidsen for FC Svendborg i 2. division resten af foråret.