Kolding BK 0-0 FC Svendborg: I dag var Kolding BK glade

1

Trods stort FC Svendborg overtage både på og uden for banen, fik Kolding sit første point i 8 kampe.

Med et musestille publikum og kun 10 mand på banen de sidste 20 minutter vaklede Kolding for ikke et komme på hælene. Det kom de for deres eget vedkommende heldigvis ikke, da de i stedet holdt nullet for første gang i år og endelig sikrede sig et point. Dette betød også at koldinggenserne heller ikke formåede at score i den anden ende af banen.

For vores vedkommende havde vi bestemt forventet tre point i denne kamp, da Kolding BK rent ud sagt fører en elendig stime pt., hvor de hidtil har lukket 5, 6 og 7 mål ind, mod tidligere modstandere. Alt imens vi netop selv har kørt på en god stime med vores faste start-11’er. Vi har bevist at vi har en god defensiv og samtidig har vi formået at skabe chancer og score godt med mål i den rigtige ende af banen, i flere af de seneste kampe. I dag holdt defensiven også, som forventet, men det var sværere i den anden ende.

Selvom der ikke blev nogen mål at se på var de medrejsende fans ikke i tvivl om hvad deres opgave var. Fra sidelinjen og tribuneafsnittet som de godt 30 mand havde erobret, gjaldede der en grov blanding af finurlige og strenge smædesange og tilråb ud mod koldinggenserne – kampen igennem, mens der blev vekslet med opmuntrende og taktfaste klapsalver og støttende ord til de orange spillere på banen.

Da dommeren, som gennem kampen også fik sin hårde medfart af de orangeklædte tilhængere, fløjtede kampen af, stod en slukøret Kenneth Andersen med bolden for fødderne, på vej frem af banen. I afmagt over holdets præstation og slutresultatet 0-0, samlede han bolden op i hænderne og bankede den med det ene ben ned mod målet bag ham, med et udbrud der bevidnede hans enorme irritation og skuffelse.

Selvom de fleste spillere gik noget sammenbidte ud mod omklædningen fik de fleste alligevel lidt liv i øjnene og et smil på læben, da de ikke kunne komme forbi de medrejsende fans uden at de hver og en fik en klapsalve tildelt. Spillerne der have overskud til at hæve brystet, svingede også hver armen tre gange mens de halvt luntende sidelens passerede forbi fangruppen, og hørte skaren råbe, ‘hey, hey, hey’, spiller for spiller.

Pokalkamp mod FC Vestsjælland onsdag d.29.okt.

Onsdag åbner dørene på Høje Bøge kl. 12.45, når vi varmer op til 3.runde af pokalturneringen, hvor FC Vestsjælland fra Superligaen kommer på besøg.

Når portene åbner har vi som sædvanligt Happy Fan Hour, hvilket betyder sodavand til 10 kr og fadøl til 15 kr i en hel time.
Happy Fan Hour stopper klokken 13.45.

Kickoff er 14.00.

Hvis du har et sæsonkort, så gælder dette også til denne pokalkamp.

 

Kampen om FYN mod Næsby søndag d.2.nov.

Søndag åbner dørene på Høje Bøge kl. 11.45 når vi varmer op til 13.runde i 2.division vest, hvor Næsby kommer på besøg. Dette er årets 2. kamp i den indbyrdes fynske turnering Kampen om Fyn, hvor der både står en kæmpe portion penge og ære på spil.

Pengene er udloddet af Fynske Medier og Albani og tilkommer det hold der indbyrdes klarer sig bedst på Fyn, den spiller som scorer flest mål mod de andre hold, og den klub som har flest tilskuere på lægterne til disse kampe.

Happy Fan Hour starter 11.45, hvilket betyder sodavand til 10 kr og fadøl til 15 kr i en hel time.

Happy Fan Hour stopper klokken 12.45.

Kickoff 13.00

Som skrevet er der gratis entré for alle til denne kamp.
Høje Bøge har plads til 7.000 tilskuere.