Kickstart den gode stemning.

1

Du skal med til 4 kampe de næste 3 uger

Der sparkes virkelig gang i fodbolden denne påske, så kig lige i din kalender.

Hvis du ikke har travlt i påsken, så tjek lige kalenderen herunder, med familie og venner. Nederst ligger også en lille film med nogle rigtig glade fodboldfans, der fester sig gennem sejren.

Som altid er vi meget ambitiøse, når vi taler om fodboldfans, på Sydfyn. Som klub i 2.division vil vi hvert fald gerne være med til at sætte rammerne for den gode fodboldkultur.

Vi har masser af flag og halstørklæder. Vi har en stortromme og en række sange parat. Det eneste vi mangler er bare en flok modige fodboldfans, der ved hvordan rigtig fodboldstemning lyder. En gruppe der vil ofre sig og kæmpe med drengene på banen, alle 90 minutter, når det gælder om point, til Sydfyn.

De næste 3 uger spiller De Orange 3 hjemmebane. Et fantastisk udgangspunkt for at starte en fodboldfest. Samtidig i mellemtiden har vi også 2 udekampe – hvor vi har planlagt at bestille en BUS til den ene udekamp, i Kolding, hvis der er nok tilmeldte. Prisen for både BUS og KAMP, lyder på KUN 50 kroner. Så vi håber der kommer tilmeldinger nok. Ca. 45 personer, over 18 år.

Vi er 100% sikre på at syngende fans både giver holdet selvtillid og styrke på banen. Forhåbentlig vil det også både give dig og dine venner en masse fede fodboldoplevelser – og gøre det ekstra svært for modstanderne.

Fodbold er fællesskab. Alle er en del af kampen.

OBS:
Når vi får lov at spille på Fynske Bank Arena – Høje Bøge, så er der også Happy Fan Hour, en hel time før alle hjemmekampe, som altid, med drikkevarer til halv pris. Dermed koster 2 liter fadøl KUN kun 60 kroner – og en halv liter sodavand til KUN 10 kr. Så kom i god tid og varm op, mens spillerne også varmer op, på banen.

 

Dobbelttjek lige med din kalender, med dine venner – og med lillemor

Lørdag d.19. marts kl.15.00
Avarta · HJEMME · Hellegårdsvej 4

Torsdag d.24. marts kl. 13.00
Skovbakken · Udebane

Mandag d.28. marts kl. 15.00
Kolding IF · Ude · BUSTUR inklusiv billet KUN 50 kroner

Lørdag d.2. april kl. 15.00
Odder · HJEMME · FBA – Høje Bøge

Lørdag d.9. april kl. 15.00
B1908 · HJEMME · FBA – Høje Bøge

 

PSV fans

Her er en tribune med hollandske fans. Hvis du kun kigger på det nederste afsnit, så vil det ca. svare til størrelsen på Høje Bøge, så bare kom nogle stykker. Der er masser af plads og vi har flag nok!