Kasper ved klubben tror på ham

8-Joey

Go Joey Go Go Go

Endelig er Kasper ‘Joey’ Vindelev Johansen klar til at kæmpe sig tilbage i startopstillingen, efter sin korsbåndsskade i udekampen d. 13.oktober 2015, mod Nykøbing FC.

Før skaden var han uden tvivl førstemanden på vores højre back, hvor han ofte tacklede modstanderne ud af feltet og tog sine ture op ad langsiden, til tilskuernes sang, ‘Go Joey Go, Go Joey Go, Go Joey Go Go Go’.

 

Interview med Kasper

– Efter skadesforløbet og forårets genoptræningsperiode har klubben valgt at skrive en ny aftale med mig, det er jeg virkelig glad for, siger Joey. Det viser at de tror på mig og det har en rigtig stor betydning for mig!

Kasper fortsætter: Der er ingen tvivl om at det bliver svært. Jeg har trænet fuldt med siden marts, men jeg mangler en masse kamptræning, så det er godt der snart kommer nogle træningskampe inden turneringen starter.

Mit mål er klart at komme stærkere tilbage – jeg har i hvert fald lysten og spilleglæden og kan slet ikke vente med at komme rigtigt igang igen!

Der er hård konkurrence i truppen, men jeg vil gøre alt for at få en startplads i 2 div. Men først skal der bevises en hel masse og under en ny træner starter alle fra scratch, så det bliver skide spændende!

 

Her er et lille uddrag af artiklen fra kampen mod Nykøbing FC, d.13.oktober 2015, da Joey rev sit korsbånd over.

gojoeygo

Der var ingen båre

Det var tydeligt at den var gruelig gal. Joey er en hård hund, men da han faldt om efter en løbeduel, uden direkte nærkamp, kom han ikke op igen. Han blev trukket ud af banen, hvor han lå, ved det modsatte hjørneflag.

Da der af mærkværdige årsager ikke var en båre til stede på Nykøbings stadion og godt 150 meter hjem til udskiftningsbænken, så tog vores unge reservekeeper, Anders Michelsen, resolut sin holdkammerat på ryggen og bar ham hele vejen.

 

Læs hele artiklen
fcsvendborg.dk/joey-frygter-korsbaandsskade/