Kampen før Kampen mod Kolding BK

1

Mens spillerne konstant forbedrer teknikken, taktikken og sammenspillet på banen, så arbejdes der også hårdt blandt fans og frivillige.

For første gang i år drager en bus afsted med fans til en orange udekamp. Denne bus er gratis at hoppe på for de første interesserede 45 mand. Bussen er betalt af de frivilliges egen kasse. Det er overskuddet fra lotterierne der normalt afholdes på Høje Bøge ved hjemmekampe der finansierer turen 100%. Nu kæmpes der bare for at få bussen fyldt op.

 

Du bestiller din billet til Kolding gratis her

Dato: Søndag d.26.oktober

Pris for bus + fodoldbillet: o kr
Øl og vand: 10 kr pr. stk.

Afgang: Vestergade 58 – klokken 11.00
Hjemkomst: Vestergade 58 – klokken 17.00

Kampen mod Kolding

Med den seneste stime af kampe ser det ikke ud til at kampen mod Kolding BK må være at frygte. Men når dagen oprinder så ved vi alle, at enhver kamp har sin egen historie og at bolden er rund. Til historien hører det dog at oprykkerne fra koldingmandskabet ikke har vundet 10 kampe i streg. De vandt rigtig flot første runde i 2.division med 4-2 på hjemmebane over Varde. Siden har de dog kun skabt et eneste point og derfor ligger Kolding BK også pænt på sidste pladsen med kun fire point.

Der imod har Carstens orange tropper klaret den nøjagtig modsat. Vi vandt bestemt ikke vores første hjemmekamp, men har siden både vundet kampe og publikums hjerter. Vi er nogen lunde ved at bide os fast i toppen af midten, længere væk fra den grimme nedrykningsstreg, som i år hiver hele seks hold med sig ned i Danmarksserien. Tilmed har vi også avanceret os i DBU Pokalen, hvor vi på onsdag møder selveste FC Vestsjælland fra Superligaen. Derfor bliver kampen mod bundproppen Kolding BK også alt andet end en walkover. Det bliver en seriøs og benhård arbejdsdag for at forsvare de SortOrange farver fra den Sydfynske hovedstad. Vi står øjensynligt med 3 sikre point på hånden, som vil være fatale at smide på gulvet med forudsætninger som disse. Tilmed er kampen også holdets sidste koncentrerede kamptræning før pokalkampen mod FC Vestsjælland fra Superligen, onsdag kl. 14.00. Næste midtuge.

Kampen bag kampen

Mens resultaterne er kommet godt i stand med det hårde arbejde på banen, så har de frivillige hjælpere på Høje Bøge også knoklet. Mens de har gjort Høje Bøge klar til hver en kamp, solgt billetter, skænket fadøl, sodavand og pølser, så har gruppen også afholdt lotterier ved kampene, hvoraf overskuden nu bruges på en bustur til Kolding.

Selvfølgelig forventer vi at bussen bliver fyldt, da den er gratis. Det er en bus med plads til 45 personer, siger Ralph Jessing Sørensen, som håber det bliver en festlig tur, selvom det er søndag. Lige nu går tilmeldingen lidt langsom, fortæller han. Først har vi annonceret at turen ville koste 150 kr, men i dag har vi besluttet at turen skal være gratis.

Hvis vi som frivillige ikke køber en bustur til udebanerne af og til, så er der flere som aldrig får en kamp at se. For når bolden ruller på Høje Bøge, så har de fleste af os en masse faste tjanser at se til, både før, under og efter kampene. Disse opgaver skal varetages hele to gange næste uge. Sådan er det både onsdag d.29.okt. i pokalkampen mod Vestsjælland – søndag d. 2.nov. mod Næsby. Så denne søndag mod Kolding BK har de 15 frivillige som deltager i busturen vist store planer om at holde en lille søndagsfest på vejen op til Kolding – og formodentlig også hjem igen med mål og point i bagagen, mener Ralph.

Ved de seneste fire kampe hjemme på Høje Bøge har der været ekstra gang i en gruppe af publikum. Ved disse kampes afslutninger har både spillere og trænere været ovre ved tribunen og juble sammen med tilskuerne, som tak for støtten og hjælpen. Det vil vi også gerne prøve at være med til, siger de frivillige – og spillerne vil også gerne have samme opbakning på udebane. Sådan skal det også være! Hvis vi nogen sinde kunne ønske os at få en topklup på Sydfyn, så skal der altså også være opbakning til holdet på udebane. Halvdelen af turneringen spilles jo på fremmed græs, slutter Ralph.

Nu har vi hvert fald et åbent tilbud om en gratis bus til de første 45 på søndag og pt. er der 28 med, så det er 17 frie gratis pladser. Passagererne spænder i alderen fra 20 – 70 år så det bliver en sjov tur at være med på. Sikkert masser af ballade og røverhistorier.