Julian Johnsson før 2.runde mod Skovbakken

1

Nu må vi vise at vi gerne vil spille 2.division

Som træner vil jeg stå for holdånd, vilje og mod, men jeg så ingen af delene i lørdags, mod Avarta.

Det har stor betydning nu at spillerne vil løfte sit ansvar i de kommende kampe. Truppen har en god blanding af ungdommens sult og ældres spilleres rutine, som vi skal have til at fungere i fællesskab for at opnå de nødvendige resultater, når det gælder om overlevelse i 2.division.

Der er ikke plads til spillere som ikke giver sig 100%, hverken med eller uden bold, samtlige minutter til træning eller i kamp.

Vi må ikke være et hold hvor luften går ud af ballonen i modgang. Der kræves en mentalitet hvor spillerne bliver i kampen, uanset dens udvikling. Når vi kommer foran i en kamp skal der ikke opstå selvtilfredshed og når vi kommer bagud må der ikke opstå usikkerhed og angst. Vi skal spille med mod og tro på at det vi udfører til træning også bliver overført til kamp.

Fundamentale fodboldbegreber som vundne nærkampe, dueller og 2.bolde kan ikke undervurderes og vejen dertil er at udnytte vores løbepensum.

Torsdag møder vi Skovbakken, der kom flyvende fra start. Dette skal vi respektere, men på ingen måde frygte, når dommeren fløjter kampen i gang.

Som trænerteam er vi forberedte og herefter bliver det spillernes pligt at vise at de vil præstere – og jeg kan ikke lide at tale for døve ører.

På torsdag skal koncentrationsniveauet hæves betydeligt. Efter vores optræden mod Avarta i 1.runde håber og tror jeg på at truppen vil vise en trodsreaktion og tage den rette udstråling med ind på banen, så man kan se at de gerne vil spille i 2.division.

 

Næste kampe

2.runde
Skovbakken – FC Svendborg
Torsdag d.24. marts, skærtorsdag
Kickoff: 13.00
Vejlby-Risskov Centret

3.runde
Kolding IF – FC Svendborg
Mandag d.28. marts, 2. påskedag
Kickoff: 15.00
Kolding Stadion