Julian Johnsson før dagens kamp

1

Vi kæmper for tre points og flere tilskuere

Mens vi er ved at gøre klar til Happy Fan Hour, med fadøl og sodavand til halv pris fra kl. 14.00 på stadion, lader spillere og trænere op til kampen, som i dag er mod det sædvanlige fynske tophold, Marienlyst, fra Odense.

4.runde i KanalSport Divisionen
FC Svendborg – Marienlyst

Lørdag d.29. august
Kickoff: 15.00
Sted: Fynske Bank Arena – Høje Bøge

Happy Fan Hour: 14.00

Lørdagens kampsponsor er Fynske Bank

 

Julian Johnsson, hvordan han ser du dagens kamp, truppen har jo et par skader:

På grund af flere skader har vi gennem ugen arbejdet med tre spillere i nye positioner og det ser fornuftigt ud. Spillerne virker også sultne efter en sejr. Derfor glæder vi os selvfølgelig til at møde Marienlystholdet på vores egen hjemmebane i dag, og vi går som altid efter alle tre point.

Statistikken viser også at når vi vider, så stiger tilskuertallet efterfølgende. Udover at fodbold handler om fællesskab og hygge på lægterne, så vil tilskuerne også gerne se nogle sejre, og vide at de bliver godt underholdt.

Spændingen og underholdningen fejler nu egentlig ikke noget når vi spiller hjemme, synes jeg, og vi har jo plads til et par tusinde her på stadion, så det vil jo være helt fantastisk hvis vi når der op, med nogle sejre.

 

Uden at gøre os nervøse kan du så kort fortælle hvordan det går med skaderne:

Angående skaderne i truppen så kan Casper Kruse starte sin genoptræning på det brækkede ben om to uger, men med et brud kommer det til at tage tid.

Bakary Bojang blev testet i torsdags, men han er ikke helt klar endnu, da han fortsat ikke kan sprinte med maksimal styrke og vi kigger først og fremmest efter de spillere som er helt klar og ikke skal trække sig i duellerne.

Tobias Pedersen havde heldigvis ikke brækket noget, men nogle nerver kan være skadet og i starten næste uge skal han til en MR scanning og håber selvsagt det bedste.

Jesper Mikkelsen, som desværre har været skadet gennem hele opstarten af sæsonen, kommer alligevel altid til træning og vores kampe, som moralsk støtte til resten af holdet. Jesper er en støtte helt i top, selvom han ikke kan være med på banen. Det er engagement, klubfølelse og holdånd.

 

Lørdagens kampsponsor er Fynske Bank