Julian Johnsson om dagens combacksejr i Odense

Julian

Cheftræner tilfreds med anden halveg

Som fodboldhold leverede vi en dårlig 1.halvleg. Vi tog ikke selv initiativet, men heldigvis formåede B1909 ikke at skabe alt for mange store chancer.

Trods mange spilleres dårlige præstation i 1. halveg skabte vi alligevel 3 store chancer og bevægede os rimelig godt på banen uden bolden. Der var bare for mange dårlige beslutninger og personlige fejl, i vores egen boldomgang.

Efter et par taktiske justeringer i halvegen gik flere spillere også på banen med den rette attitude.

Kombineret med vindermentaliteten som spillerne viste i 2. halveg, var det positivt at se at grundform nu også er klar til 90 minutter.

Vi viste at vi kendte vores besøgelsestid og vi udnyttede vores momentum. Vi fik bragte mange spillere med frem i afslutningsspillet og der blev scoret på flere af vores chancer.

Med hensyn til det mentale var det positivt at se holdets trodsreaktion, hvor vi går ind til 2. halveg bagud 0-2 og vinde 4-2.

Der er stadig nogle dele vi skal have arbejdet med og have pudset af, men det når vi også med den planlagte træning. Vi arbejdet målrettet og jeg glæder mig til sæsonstarten, på hjemmebane, mod Avarta, d.19.marts.

 

Sidste træningskamp:
Næste weekend spiller vi forårets sidste træningskamp. Dette bliver mod Marianlyst, der ligger i oprykningsrækken – og gerne vil i 1.division.