Joey frygter korsbåndsskade.

gojoeygo

Reservekeeper bærer tilskadekommen holdkammerat af banen.

Efter ganske få minutter af søndagens kamp, sprang reservekeeper Anders Michelsen til og agerede båre for Kasper ‘Joey’ Vindelev Johansen, der desværre måtte bæres af banen.

gojoeygo

Der var ingen båre

Det var tydeligt at den var gruelig gal. Joey er en hård hund, men da han faldt om efter en løbeduel, uden direkte nærkamp, kom han ikke op igen. Han blev trukket ud af banen, hvor han lå, ved det modsatte hjørneflag.

Da der af mærkværdige årsager ikke var en båre til stede på Nykøbings stadion og godt 150 meter hjem til udskiftningsbænken, så tog vores unge reservekeeper, Anders Michelsen, resolut sin holdkammerat på ryggen og bar ham hele vejen.

 

Kasper ‘Joey’ Vindelev Johansen

Søndag aften var jeg på skadestuen indtil midnat, men der var ingen knoglebrud, sagde deres røntgenbilleder, men det kunne jeg godt have fortalt dem. Så som jeg selv fornemmer det kan det kun være korsbåndet eller menisken der er skadet, hvilket kun kan ses ved en MR-scanning.

Jeg vil rigtig gerne snart vide hvad der er galt, så jeg håber på meget hurtigt at få en tid til den scanning. Lige nu kan jeg kun ligge hjemme. Knæet er hævet og jeg kan stort set slet ikke røre det.

Heldigvis var de så flinke på skadestuen at de gav mig nogle krykker med hjem. Dem har jeg virkelig brug for nu. Eller Michelsen, der kan bære mig rundt og servicere mig lidt. Det kunne virkelig være lækkert.

 

 

Næste kamp

FCS-FREM-FBA-HB

11.runde i KanalSport Divisionen:

FC Svendborg – FREM

Søndagens kampsponsor: SmartMonkey

Lørdag d.17. oktober
Kickoff: 15.00
Sted: Fynske Bank Arena – Høje Bøge

Happy Fan Hour: 14.00
Som altid åbner portene en time før kickoff med drikkevarer til halv pris.