Jesper Jensen før lørdagens træningskampen mod Kolding

kolding-5

I dag skal vi en tur over det lille bælt og møde Koldings 2.div. i opstartens anden træningskamp.

Se de udtagede spillere til dagens kamp under artiklen

I de første 3 uger har vi trænet ganske hårdt, så måske er der lidt tunge ben hos mange af spillerne, men sådan skal det være så tidligt i opstarten. Det bliver en hård nød at knække, og er et hold med mange store profiler, ikke mindst oppe foran.

Som tilfældet også var i sidste uges træningskamp mod Dalum, så er det en kamp, hvor vi skal se nogle af vores “Young Guns” prøve kræfter med divisionsfodbold. Det giver spillene en god mulighed for at vise sig frem, men ligeledes for os trænere, at se dem an mod en stærk modstander. Vi, i trænerteamet, var meget opløftet over indstillingen og viljen i sidste uge, og vi forventer intet mindre denne lørdag.

Vi har til kampen bl.a. Aske Isaksen med fra Aarup, som har prøvet sig til i nogle uger. En meget spændende spiller med en unik hurtighed og god fysik. Måske ikke den højeste spiller jeg har set, men han er stærk som en okse. En lovende ung mand. Aske begår sig primært på kanterne.

Derudover har vi også Rasmus Skovgaard med. Rasmus er ligeledes en hurtig spiller med en god fysik. Rasmus har derudover også et vanvittigt godt venstre ben, som jeg snildt kunne se få nettet til at blafre på Høje Bøge stadion i sæsonens løb. Måske endda også i Kolding i dag. Rasmus er typisk på kanten, men mod Dalum så vi ham også spille helt fremme.

Truppen ser ud som følger:

Peter Harring Larsen (keeper)
Kasper “Joey”Johansen
Tobias Dumanski
Emil Schou
Laurits Muurholm
Andreas Stæhr
Tobias Pedersen
Theis Andersen
Frederik Humlegaard
Aske Isaksen
Kenneth Rasmussen
Rasmus Skovgaard
Simon Basler
Jonas Tscherning Nielsen
Emil Sølvenius

Kick off 13.00 ved Aagard efterskole nær Kolding.

Næste træningskamp
tr-3

Se kampprogrammet her