Jesper Jensen er tilbage

1

Det er med stor glæde at vi kan præsentere Jesper Jensen som ny træner for vores 2. hold.

Jesper har tidligere været træner i både S.f.B regi og i Egebjerg. De seneste sæsoner har Jesper dog brugt på selv at spille, hvilket han gjorde for Tåsinge. Ellers har Jesper også tidligere stået i spidsen for klubbens 2.hold, som vi er glade for at han nu gør igen. Velkommen tilbage.

 

Sportschef René Sundstrøm udtaler:

”I Jesper har vi fundet den helt rigtige person til at ”genrejse” 2. holdet efter et par hårde år med smalle 2. holds trupper.

Vi har op til den nye sæson for første gang i årevis fået et stort kuld U19 spillere tilført i seniortruppen. Spillere med høj kvalitet. Dermed er der skabt basis for en ændret og forbedret træningskultur samt en klar holdidentitet.

Sammen med de eksisterende seniorspillere ser spillermaterialet derfor rigtig spændende ud. Det er også glædeligt at Finn Rasmussen har valgt at følge med op fra U19 og nu bliver holdleder for Serie 1. Finn kender de unge mennesker bedre end de fleste, da han har været holdleder for dem gennem flere år”.

 

Jesper Jensen udtaler:

”Efter et par gode år på Tåsinge, hvor jeg udelukkende havde fokus på at spille selv, var jeg klar til denne udfordring og gå trænervejen igen. Det var en god tid og jeg har meget at takke Tåsinge for. Klubben på Hellegårdsvej har været medlem af i godt 23 år og nu var tiden den rette til at vende tilbage. Jeg har store forventninger til samarbejdet med trænerne omkring FC Svendborgs førstehold, men endnu større forventninger til det setup der skal laves omkring andet holdet.

Det har været et par magre år, men nu kommer de fede. Det tegner til at blive en meget stærk trup, jeg får at arbejde med. Ambitionen er at vi skal præge rækken og vinde en masse fodboldkampe – det trænger gutterne til. Hvad der dog er endnu mere vigtigt er, at vi får en identitet som hold og et sammenhold der vil slås for hinanden. Derudover så skal der laves en træningskultur på højt niveau og der igennem udvikle spillere til første holdet. Jeg glæder mig som en lille dreng til at komme igang med sæsonen.