Jesper C: Vi skulle have vundet

jesper-fcs-1-1-dalum-2015

1-1 mod Dalum var selvforskyldt

Interview fra Radio Diablo

Jesper Christiansen

1-0 burde have været nok – siger Jesper Christiansen til Radio Diablo, efter sidste weekends kamp.

Dette har Jesper Christiansen fuldstændig ret i. I løbet af kampen var det ikke det store chancer som Dalum fik sig tilspillet, men i kampens afsluttende fase forærede vi dem alt for mange dødbolde.

Under de sidste minutter, hvor vi nærmest forærer dem 6 hjørnespark i træk, formår de også pludselig at putte den i kassen.

 

aziz-fcs-1-0-dalum-okt-2015

Stillingen var ellers 0-0 helt det 74.minut, hvor Julian Johnsson sender Maad Aziz på banen, i stedet for Bakary Bojang, på højre kanten. Inden der når at gå et minut vrister Aziz sig fri i venstre side af feltet og trækker bolden hele vejen over mod højre stolpe, hvor bolden går ind, til stor forløsning for hele holdet, og den indskiftede Aziz selv, som efter jublen på banen også løber ud og får en krammer af Bakary Bojang, der netop var gået ud.

Stillingen ser også ud til at holde, indtil den omtalte periode aller sidst i kampen opstår, hvor Dalum udligner til 1-1.

Dermed får vi 8 point med os over i forårets slutspil, efter at have lavet 4 point mod netop Dalum – og også 4 point mod Næsby.

Hvor mange point de andre hold nøjagtig får med over og hvilke hold fra de andre to andre puljer der ryger i nedrykningspuljen, det vil vise sig efter årets sidste spillerunde, den kommende weekend.