Jammerbugt FC 1-1 FC Svendborg

jammerbugt

Det vigtigste point i første runde af 2.division blev hentet på udebane i dag. 325 km væk fra Svendborg. Det var alfa og omega ikke at tabe første runde, så en udebane kamp mod Jammerbugt var ikke at foretrække.

Jammerbugt FC er et sandt tophold fra 2.division vest, som er svære at stjæle point fra. Især på udebane. De seneste to år er klubben blevet nummer fire i rækken og året forinden var de oppe og spille 1.division.

Da vi i år har en utrolig stærk trup, der endda er blevet oprustet med spændende profiler, startede to af klubbens nye spillere på banen. 17 årige Jonas Hansen med nummer 31, der gennem sommerferien har bevist sit værd. Og nytilkomne Christoffer Hermansen med nummer 21, der trods sine kun 22 år har stor erfaring med kampe på højt niveau og har et af rækkens bedste venstre ben. I slutningen af kampen sendte Hemmingsen endnu en ny profil på banen til sin debut for FC Svendborg. Christian Bannis med rygnummer 32.

Efter 35 minutters spil bringer Jonas Thorup os fremragende foran med 0-1 på oplæg af Jonas Hansen. Føringen holder til hen i anden halveg, hvor Jammerbugt FC bliver tildelt et straffespark, som de formår at eksekvere.

Slutresultatet 1-1 er for en første runde på så svær en opgave et fremragende udgangspunkt set for resten af sæsonen, hvor de næste to kampe begge spilles på hjemmebane.