Intenst fynsk opgør endte uafgjort

2

FC Svendborgs første kamp på græs endte uafgjort, i en træningskamp mod Næsby

Det var en halvkold formiddag da FC Svendborg og Næsby Boldklub mødtes på Hellegaardsvej 4, til en træningskamp. Kampen var FC Svendborgs næstsidste, 2 uger før 2. Division starter op igen. Her skulle FC Svendborg igen prøve at hente en sejr, men også prøve nye spillere af, og prøve nye taktikker. Desuden var det De Oranges første kamp på græs, og det havde måske en indflydelse på spillet. Bakary Bojang udtalte efter kampen at bolden ”hoppede og dansede”, så det var lidt af en modsætning til den helt flade kunstgræsbane som Svendborg indtil for kort tid siden har spillet kampe og trænet på.

 

3
Kampen startede ud med et FC Svendborg pres, og i første del af halvlegen foregik det meste af spillet på Næsbys banehalvdel. Efter godt et kvarter blev presset belønnet med en friløber til Bakary Bojang der kom alene med Næsbys målmand, men hans forsøg blev reddet. Næsby var dog heller ikke helt uden chancer, og omkring 10 minutter efter Bakary’s chance, fik Næsby et skud på mål fra tæt hold. Heldigvis stod Andreas Dyhr godt placeret i målet og leverede en god refleksredning.

 

5
Spillet fortsatte, og Næsby gik hårdt ind i tacklingerne på FC Svendborg. Lidt mindre end ti minutter før halvlegen, fik Næsby en udvisning på grund af andet gule kort til samme spiller. Grundet at kampen var en træningskamp fik Næsby lov til at sætte en ny spiller på banen, så kampen fortsatte 11 mod 11.

 

1
Anden halvleg startede, og denne gang var det Næsby der lagde ud med et hårdt pres. Godt et kvarter inde i 2. halvleg blev der begået straffe mod Næsby. Her kunne Dyhr ikke redde Svendborg, og da han hoppede til venstre, blev der skudt til højre. 0-1 til Næsby. Efter at Svendborg  sad på spillet i den første del af 1. halvleg, og Næsby havde det meste spil i starten af 2. halvleg, begyndte spillet af blive mere fordelt på midtbanen efter målet til Næsby. Begge hold blev ved med at presse på, og både Svendborg og Næsby får sendt et par gode skud af sted på mål, bl.a. på flere frispark.

 

2
Kampen ser ud til at ende 0-1 til Næsby, men et par minutter før dommeren fløjter af, får Jonas Hvilsom opsnappet bolden, sætter en Næsby spiller af, og skyder den ind i det nederste venstre hjørne til slutresultatet 1-1. Alt i alt en godkendt kamp, men med plads til forbedringer til den kommende sæson.

 

7
Vi ser allesammen frem til den sidste kamp før sæsonstart, der også spilles på Hellegaardsvej 4. Kampen spilles lørdag d. 21. marts og starter kl. 13:15

 

4

Skrevet af Christian Witt.