I morgen kræves en sejr mod Brabrand

23-2015

Det skete igen – og bolden ligger for vore egne fødder.

Den eneste kamp der mangler at blive spillet i 23.runde, søndag d.10.maj, er vores kamp mod Brabrand.

Alle rundens andre kampe blev afsluttet i dag lørdag, og resultaterne var rigtig gode for os. Men samtidig var de nøjagtig lige så gode for Brabrand, som vi møder søndag d.10. Brabrand har nemlig præcis 31 point, lige som os. Vi ligger begge lige på nedrykningsstregen, som vi alle gerne vil væk fra.

Rundens andre resultater:

Da Carsten Hemmingsen og Middelfart lykkedes med at spille 1-1 mod Næsby, blev vi ikke overhalet inden om af Næsby, som vi frygtede. Nu har vi selv chancen for at ligge afstand til Næsby, allerede i morgen, før vi selv skal møde Næsby på fredag d.15.maj, i 24.runde, kl. 18.45, på fremmed græs.

Da FC Sydvest i dag, lørdag, led et nederlag på 0-2 nederlag til Ringkøbing, strøg de heller ikke forbi os, som tabellen viser at Sydvest ville have gjort med en sejr i dag.

Lørdagens sidste kamp, med hold der ligger tæt omkring os, var SkovbakkenOdder, som Skovbakken vandt. Begge hold havde 32 point før opgøret, og derfor blev det Odder som måtte tage til takke med 8. pladsen, mens Skovbakken rykkede op som nummer 7, med 35 fulde point i tabellen.

Vores egen kamp bliver atter rundens vigtigste opgør.

Med netop denne stilling som tabellen viser, så afgør vi selv i morgen, når vi møder Brabrand, om vi skal sende Odder under os, og indtage deres 8. plads, med 34 point, lige efter Skovbakken.

Spiller vi uafgjort vil vi forpasse den oplagt chance for at rykke op i tabellen og hele 4 point væk fra Næsby, der ligger under stregen, før vi møder dem næste fredag.

Et grimt nederlag vil først og fremmest ødelægge vores stime af ubesejrede, der inden kampen mod Brabrand lyder på 6 kampe i streg. Tilmed vil et nederlag netop lade Brabrand snuppe den frie 8.plads, mens vi så selv sparkes ned som tabellens nummer 10, fortsat kun et point fra Næsby, som på fredag har hjemmebanefordelen mod os, hvorfra de i så fald vil have muligheden for at banke os til tælling, direkte under stregen, hvis ikke formår at trække fra i morgen.

Vi håber at alle på Sydfyn, der har interesse for fodbold og socialt fællesskab, vil bruge et par timer, i uhyggeligt spændende selvskab med os andre på Fynske Bank Arenaen – Høje Bøge i morgen. Et par timer der forhåbentligt ender som sidste hjemme kamp.

Husk der er Happy Fan Hour en timer før kampen, med drikkevarer til halv pris, mens drengene varmer op på banen.

 

 

 

INFO 23.runde:

Fynske Bank Arena – Høje Bøge
FC Svendborg – Brabrand
Søndag d. 10. maj

Happy Fan Hour: 11.45
Kickoff: 13.00

Der afholdes Happy Fan Hour før hver eneste hjemmekamå, hvor fadøl kun koster 15 kr. og sodavand 10 kr.

 

INFO 24.runde:

Næsby Stadion
Næsby – FC Svendborg
Søndag d. 15. maj

Samkørsel fra banegården: 17.30
Kickoff: 18.45

Til kampen på fredag, næste runde, på udebane mod Næsby, i Odense, har vi som vi plejer 40 gratis billetter til indgangen.
Tilmeld dig samkørslen og støt De Orange næste fredag 18.45.