Holdet ser frem til søndagens kamp mod Kolding B

1

Hør hvad de siger før 25.runde: Stalle, Bakary, Kruse og Julian Johnsson

Anders Staldgaard:

22-AndersStaldgaard

Det bliver en meget meget svær kamp der venter os mod Kolding Boldklub.

Hvis vi går vi ind til kampen som om den bare skal vindes, fordi de ligger sidst, så får vi det virkelig svært.

Vi skal ind og stå imod deres hårde fysik og spille vores eget spil, rigtig hurtigt, så tror jeg også der er 3 points i vente.

Jeg håber der kommer mange og kigger, det har vi alle omkring FC Svendborg brug for, i den hårde 2 division.

Bakary Bojang

9-Bakary

Jeg gælder mig rigtig meget til på søndag, hvor vi skal ud og have tre point. Det er det eneste der tæller for mig.

Jeg tror det bliver en svær kamp for os, selvom Kolding ligger sidste i rækken. De har nogen rigtige dygtige spillere, som kan afgør en kamp på egne hånd. Dem skal vi passe godt på.

Jeg tror vi hiver en 2-1 sejr hjem.

Casper Kruse

4-Kruse

Kampen på søndag er utrolig vigtig, hvor vi skal vinde.

Selvom vi tabte til Næsby kan vi stadig selv bestemme om vi vil blive over stregen. Vi er ikke afhængig af andre resultater. Vi skal bare få flere point end dem som ligger under os, så rykker vi ikke ned. Derfor er 3 point alt afgørende. Hvis vi scorer på vores chancer og står godt på banen, så vinder vi helt sikkert også.

Det ville heller ikke gøre noget, hvis vi kan afvise dem på deres dødbolde. Vi har generelt lukket alt for mange mål ind på dødbolde i år.

Jeg er spændt på at se banes tilstand efter Open Air i lørdags, da en plan og god bane vil være til vores fordel.

Jeg tror helt sikkert på sejr, og heldigvis er det 100% op til os selv, om det lykkes

Julian Johnsson

julian

Der skal ikke lægges skjul på at weekendens kamp har stor betydning, ligesom de resterende kampe. Kravet er ikke alene en god præstation, men en sejr til os.

Vi er bevidste om, at intet kommer af sig selv ude på banen, derfor er der brug for den rigtige taktik på dagen. Vores nøglespillere skal træder i karakter og vise vejen og ikke kun godt fodboldspil. De skal være villige til at vinde deres nærkampe og luftdueller.

Spillere som Bannis, Staldgaard, Kenneth, Hvilsom og Kruse skal hæve deres bundniveau, så de viser deres erfaring og taktiske evner i alle kampens forskellige faser og bærer hele holdet i den rigtige retning.

Vi har tidligere storspillet mod hold som Jammerbugten, Kolding IF og Marienlyst, men samtidig skuffet imod hold som Odder og FC Sydvest. Derfor skal der være et tændingsniveau fra kampstart og til sidste fløjt, med højt koncentrationsniveau.

Foregår kampen på Kolding Boldklubs præmisser, så viste de at de sagtens kan slå Næstved 4-2. Men samtidig tabte de weekenden efter med hele 2-6 til Kjellerup. Dette giver mig indikationer af, hvordan vi skal gribe kampen an mod dem.

Det er sådan nogle kampe der både er sjove og spændende for spillere og trænere, men også kræver rigtig meget i den mentale del, og der skal vi være klar.