Kjellerup kommer til Høje Bøge to gange på 12 dage. Første gang er tirsdag 16.30 i pokalen.

1

Der er atter gratis øl, vand og popcorn før kampstart, på tribuneafsnittet.

Når man vender tilbage til divisionen, som Kjellerup netop har gjort, indebærer det selvfølgelig en årlig tur til Høje Bøge og Sydfyn. Men for Kjellerup gælder det i år at de skal gæste Høje Bøge to gange, og det kun inden for 12 dage.

Dette er en meget interessant situation hvor vi første byder Kjellerup velkommen til grønsværen i pokalturneringen, tirsdag eftermiddag d.23. september kl. 16.30 og efterfølgende ønsker dem en god tur hjem med bussen, til hjemstavnen i Jylland mellem Viborg og Silkeborg. Samme procedure skal allerede gentages ved vores næste hjemmekamp på Høje Bøge, søndag d.5. oktober, i årets opgør om 3 point i 2.division vest.

Nu tager vi selvfølgelig en kamp af gangen – og hverken glæder eller sorger på forskud. Men med sejr både ude og hjemme og flot spil de sidste to opgør, så ser det ud til at de orange er ved at have fået finpudset formen før pokalkampen mod Kjellerup, tirsdag. Her vil vi selvfølgelig gerne se vores skarpretterne omsætte endnu flere store chancer til mål, om muligt.

Flere gratis øl, vand og popcorn

Som ved søndagens opgør serverer FCS gratis øl, vand og popcorn op til kampen. Øl og vand er leveret i samarbejde med Albani. Dette er stadig i forsøget på at vende traditionen, hvor vores publikum kommer så kort før kampstart, at de ikke er klar på stadion når kampen går i gang.

Portene åbnes tirsdag klokken 15.30, hvor de gratis øl, vand og popcorn også serveres i boden ved tribuneafsnittet. Udskænkningen foregår til de første 75 børn og 75 voksne, frem til klokken 16.15. Kampen fløjtes i gang af dommer Paw Johansen klokken 16.30.

 

FC Svendborg – Kjellerup

I en meget kort version ser fodboldstatistikken således ud.

Kampe siden 2011: 4 kampe

FCS: 7 mål
Kjellerup: 6 mål

FCS: 7 point
Kjellerup: 4 point

Nuværende spillere der har scoret:
Sandro Spasojevic, Jonas Hvilsom, 2 x Casper Kruse