Hemmingsen redder fællesspisningen

2

Bold nummer 23 skal findes før vi spiser

At holde mandtal på klubbens bolde er en daglig opgave for et fodboldhold. Men det er ikke altid lige let og Carsten Hemmingsen fortæller at de ved sidste træning fik stjålet en bold, da den røg uden for anlægget og landede midt i rundkørslen, som han står og peger på. Den lå lige der ude i midten, hvor vi kunne se den, og da vi holdt en pause og ville hente bolden, så var den væk.

En håndfuld spillere er på vej op mod klubhuset med kegler, vanddunke og veste, men bliver kaldt tilbage. Holdet kan ikke komme i bad og gøre sig klar til aftenens fællesspisning før den sidste bold er fundet. Næsten alle spørger og svarer hinanden på skift, ‘hvor mange skal vi have’, ’23’, ‘hvor mange er der’, ’22’ og næsten alle tæller boldene i nettet flere gange, før de går ud i hegnet og leder.

På vores bolde står der ‘2D’ med sprittush. Boldene koster op mod 700 kroner stykket fortæller Anders Hjort, før han tæller boldene igen.

S.f.B’s serie 2 mandskab er i fuld gang med torsdagens aftentræning. Alle deres bolde er komplet magen til FC’s og den forsvundne bold. Derfor begynder flere spillere at mistænke Serie 2 for at have den 23. kugle liggende hos dem. Det tjekkes og her finder man hurtigt en bold hvor der med sprittush står skrevet ‘2D’, men Carsten er meget mistroisk og synes der er noget galt med bolden. Han trykker på bolden, drejer den og konstaterer det ikke er den rigtige bold. På bolden i hans hånd står ‘2D’ skrevet med sort tush – og på den forsvundne bold skal det være skrevet med rødt.

Mens flere spillerne tæller til 22 for 117 gang og andre kigger dybt i hegnet, finder cheftræner Carsten Hemmingsen selv bolden i mængden, hos Serie 2. Nøjagtigt som han havde sagt viser han bolden frem, hvor ‘2D’ står skrevet med rødt. Holdet hanker op i alle deres ting og går mod omklædningen.

Mørket var så småt ved at sænke sig da spillerne kom ud fra et lynbad og satte sig i bilerne. Aftenens planlagte spisested var The Grill, hos Bowl’n’Fun, hvor spillere og ledere tog plads. Alle blev mætte og det så ud til at måltidet behagede herrerne hele vejen rundt. Arrangementet foregik i fred og fordragelighed og før spillerne sagde, ‘tak for mad’ rejste formanden sig og sagde et par bevingede ord.

Ud over den almindelige info og yderligere at takke spillere og ledere for fremmødet, sagde formand, Adam Ringby-Brandt med et mindre smil på læben og alvor i stemmen, at han glædede sig til at få nogle point i land de næste tre kampe. Den tredje kamp omtalte han specifikt, (pokalkampen mod Kjellerup på Høje Bøge d.23. september hvor portene åbnes kl. 15.30) hvor en uafgjort ville være acceptabel i den ordinære spilletid, hvis bare FC Svendborg havde trukket det længste strå efter de eventuelle 120 minutter, og en straffesparkskonkurrence.

Hertil vil vi nævne at første hjemmekamp efter pokalkampen mod Kjellerup, netop er mod Kjellerup igen d. 5. oktober, kun 12 dage senere. Så en sejr over dem allerede i første hug vil være helt på sin plads, med to hjemmekampe til at gøre livet surt for klassens nye dreng i 2.division, fra Kjellerup.

Adam Ringsby-Brandt fortæller til fcsvendborg.dk at han selv regner med at tage turen til Tønder og se kampen, i morgen, lørdag d. 13. september kl. 14.00 for bakke op om holdet.

I følge krak tager køreturen 2timer og 10minutter i bil.
Adressen er Holmevej 3C, 6270 Tønder.

 

1