Hemmingsen: Kører efter vores egen butik

1

Denne optakt er med tilladelse venligst sponseret af Rasmus Lykke fra Thisted FC, der i 10 år har interviewet modstandernes trænere før kampen.

”Vi har fået styr på tingene og fået folk tilbage fra karantæner og skader, så der er mere kontrol over tingene. Lå vi nummer otte, når sæsonen var færdig, vil jeg ikke klage, men vi ville gene have haft fire point mere. Vi har vundet to kampe i træk og ikke tabt på udebane endnu, så vi er da med”, siger Carsten Hemmingsen og fortsætter.

”Man skal være et skarn, hvis man siger, man ikke tænker på stregen. Vi skal dog også passe på, at tingene ikke bliver forkrampet. Alle kan slå alle, og sidste år var det andre hold, som lå dernede end man havde regnet med. Vi fik vendt det i foråret og fik mange point og kom godt op i rækken. I år er bl.a. Brabrand og Kolding IF, som ligger dernede, og det er generelt svært at vurdere holdene, fordi resultaterne svæver rundt.

Uanset hvor mange nedrykkere der er, så går jeg efter at yde 100 % hver gang, og det er ikke sikkert, at det er nok til en sejr. Vi går efter en tilfredsstillende præstation uanset, hvor vi ligger henne i rækken, og vi skal være blandt de ti bedste, og det er sat op efter, at vi skal blive i divisionerne, når i forhold til den nye struktur”, fortæller cheftræneren, der garanterer et toptændt fynsk mandskab på Sparekassen Thy Arena.

”Thisted FC har altid været et godt fodboldhold, og de har ikke nogle svagheder decideret. Den måde vi spillede på deroppe i maj måned, var bare rigtig flot af et bundhold. Jeg lagde mærke til, at Thisted FC gerne vil spille fodbold, og de har folk i det offensive, som kan gøre det svært mod modstanderne. Ellers så jeg et hold, der ikke var glade, når modstanderen havde bolde

Bare en dag på kontoret

Som udgangspunkt kan vi forvente et FC Svendborg-hold der vil vinde. Vi ændrer os ikke ud fra, hvem vi møder, og vi går ikke meget op i, hvad Thisted FC vil gøre. Vi kører sådan lidt efter vores butik, og vi vil gerne erobre bolden så hurtigt som muligt og spille bolden langs jorden. Vi kan spille hurtigt, hvis vi rammer dagen, og det kan blive svært for mange hold at få fat i bolden”, siger Carsten Hemmingsen, der på ingen måde bekymrer sig om en længere bustur.

”Det er bare en dag på kontoret, sådan er det. Kan man ikke køre i bus 3-4 timer, så er der ingen grund til at spille fodbold, for kommer man længere op i rækkerne, så skal man køre endnu længere.

Vi spillede pokalkamp tirsdag og skal først spille lørdag, så det har ingen betydning. Vi skal nok nå at blive friske til weekenden. Da jeg var 20 år, kunne jeg spille fem kampe på en uge”, lyder det fra cheftræneren, der altid ser frem til et besøg i Nordjylland.

”Jeg synes, at det er hyggeligt at komme til Thisted, og vi har altid følt os velkommens, så det er dejligt at komme en tur derop”.