GENERALFORSAMLING: FC Svendborg vejrer morgenluft

skaermbillede-2017-01-05-kl-10-23-35

Flere står i kø for at kunne hjælpe klubben

Gennem de seneste måneder har FC Svendborgs redningsgruppe målrettet arbejdet med at fremskaffet de økonomiske midler, der er påkrævet, på grund af den oparbejde gæld i klubben.

Under redningsgruppens arbejder har både mindre og større virksomheder vist deres ønske om at støtte op om det lokale divisionshold i fodbold, på Sydfyn. Den økonomiske opbakningen er både faldet i større og mindre beløb, og alt har været en stor hjælp og en meget positiv oplevelse.

fcs-generalforsmaling

Samtidig har vi gennem de seneste uger både fået henvendelser fra flere enkeltstående personer, og grupper, der alle gerne aktivt vil gå ind omkring etableringen af en helt ny organisation og ledelse af klubben, for fremtiden. Dette har også været en betingelse fra flere af vores større sponsorer, før den kommende sæson.

Alle interesserede personer og grupper har selvfølgelig haft som betingelse, at de økonomiske huller er lukket bagud, så de udelukkende skal se fremad.

“Sådan må det også være”, sagde Michael Jensen, hovedbestyrelsens formand for S.f.B, på gårsdagens generalforsamling og fortsatte, “nu har de gamle været med til at rydde op – og det skal være nogle nye ansigter der bygger det nye FC Svendborg op”. Derfor var både han og formand for FC Svendborg, Adam Ringsby-Brandet, meget lettede over de mange positive og kvalificerede henvendelser fra interesserede til en bred ny ledelse.

fcs-general-3

Dermed var det med ro i sindet at Adam Ringsby-Brandt, på dagens generalforsamling, valgte at lade rorpinden gå videre til nye kræfter, efter et par krævende sæsoner i klubben. I sin beretning for sæsonen sendte han specifikt en tak til alle, der både har hjulpet med stort som småt.

Med de forskellige henvendelser fra interesserede personer og grupper, med interesse for klubbens fremtidige ledelses og organisationsarbejde, besluttede formand Adam Ringsby-Brandt og hovedbestyrelsens formand, Michael Jensen, efter drøftelse med de fremmødet, at de på gårsdagens møde ikke ville indsætte en ny bestyrelse, før de positive kræfter havde haft muligheder for at mødes og organisere sig frit efter deres forskellige kompetencer, kvalifikationer, interesser og behov. Da vi næste uge rammer julen og går over i nytåret, blev det vedtaget, at alle vil blive indkaldt og invitere til en ekstraordinær generalforsamling torsdag d.5. januar, kl.17.00, i klubhuset, på Hellegårdsvej.

I den mellemliggende periode, fra dags dato, til den ekstraordinære generalforsamling, d.5. januar, på Hellegårdsvej, vil Adam Ringsby-Brandt på papiret fortsat være noteret som klubbens formand.