Gætterierne er ovre: Vinder af konkurrencen blev Mikkel

2

Mange har i weekendens konkurrence peget på Julian Johnson som ny træner – med mange gode begrundelser.

Da konkurrencen på facebook var to minutter gammel kom det første gæt. Mikkel Hansen gættede på Julian Johnsson. Derfor siger vi stort tillykke til Mikkel, der hermed har vundet 2 sæsonkort til alle forårets kampe i 2.division på Fynske Bank Arena – Høje Bøge. Mikkel får også et FC Svendborg halstørklæde.

Ud over Julian Johnsson har der gennem weekenden været gættet på flere stærke trænerprofiler. Blandt andet Flemming Poulsen, Thomas Helveg, Jan Michaelsen, Ulrik Lauersen og nogle stykker til.

Af disse navne er Julian Johnsson på nationalt niveau nok det mest ukendte navn blandt disse trænere. Men på vore sydlige breddegrader er Julian blandt fans en sand helt, der bringer mange gode forhåbninger frem.

Herunder kan du læse nogle af de kommentarer som folk har givet under konkurrencen, på hvilken træner Julian Johnsson vil være for klubben og se et YouTubeklip med en masse Julian Johnsson.

 

Begrundelser til fans gæt og tiltro til Julian Johnsson

Mikkel Hansen (konkurrencens vinder):

Som jeg husker Julian Johnson som spiller da han var aktiv i Svendborg, så var han altid garant for en 100 % arbejdsindsats, en fantastisk vindermentalitet og store forcer i duel/hovedspillet.
(En af de ALLER bedste Svendborg spillere i nyere tid)

Så jeg regner da bestemt med at han kan få spillerne til at yde det maksimale for hinanden og for klubben. Derudover håber jeg at hans vindermentalitet, og ydmyge tilgang til fodbolden vil smitte af på hele holdet og dermed bidrage til at bringe FCS højere op i tabellen i 2. Div Vest.

På kort sigt tror jeg på at han kan være med til at sikre holdet overlevelse i en svær række med 6 nedrykningspladser.

På lang sigt tror jeg at han kan bidrage til at gøre FC. Svendborg til fast inventar i den “nye” kommende 2. Div. Og forhåbentlig som tophold (alt afhængig af længden på hans kontrakt selvfølgelig)

 

Martin Æbleø:

Julian er en dygtig træner og en herlig fyr så det vil blive en kæmpe gevinst. Og han har en masse erfaring som spiller på internationalt plan men også for FCS.
Forventer at se FCS i div mange år endnu og så forventer jeg faktisk at der vil blive brugt nogle af klubbens egne talenter.

 

Flemming Meyland Stuhr:

Klart en træner som jeg kender som vægter det hårde arbejde og fight fra alle mand,frem for de taktiske finesser. Måske også der der er brug for i det kommende halve år,hvor det gælder liv el død

 

Allan Boisen:

Jeg husker JJ som en vældig sympatisk anfører, der altid gik forrest, når der skulle kæmpes for holdet. Desuden synes jeg at han udstråler overblik og forståelse for situationen. Jeg er ret sikker på, at JJ bliver en god træner for FC Svendborg