Fynske Bank donerer 150.000 kroner og omdøber Høje Bøge Stadion

5

For fremtiden vil Høje Bøge Stadion blive betegnet Fynske Bank Arena Høje Bøge

Denne artikel indeholder både fotos fra arrangementet og radiointerviews fra Diablo.

 

Ved dagens fodboldkamp, søndag d.2.november mod Næsby, overrakte Peter Bang fra Fonden for Fynske Bank en stor flot check på 150.000 kroner til Michael Jensen, formand for S.f.B. i FC Svendborg formand Adam Ringsby-Brandts fravær.

Peter Bang fortalte under bespisningen i VIP-loungen at banken meget gerne ville være med hvor der arbejdes seriøst med sport, på både elite og ungdomsplan. Derfor havde banken også været velvillige til at indgå i et samarbejde med fodboldklubben FC Svendborg, om at shine indgangen til Høje Bøge Stadion lidt op, og ved den yderligere donation lade det gamle stadion tage navnet Fynske Bank Arena Høje Bøge.

Som Peter Bang fra Fonden for Fynske Bank siger i radiointerviewet du finder herunder, så koster det penge at blive profilleret i dag – og samtidig har han stor tiltro at klubbens bestyrelse vil passe godt på pengene og bruge dem fornuftigt. I interviewet med Michael Jensen fortæller han hvad pengene generelt vil blive brug til – og Holger Pedersen giver sin melding om hvordan han som gammel svendborggenser og fodboldtilskuer, med dybe rødder på Høje Bøge Stadion oplever denne navneforandring.

Overrækkelsen af checken foregik midt på banen på behørig vis med en gigantisk check, masser af flag og Fynske Banks bandereklamer, for at fastslå navnet ved denne event. Tilmed havde Fynske Bank også uddelt postkort til alle ved indgangen, hvorved de to heldige ville få sine præmier overrakt i halvegen.

Interviews fra Radio Diablo

Michael Jensen, formand S.f.B.:

Holger Pedersen:

Peter Bang, Fonden for Fynske Bank:

 

Fotos fra Fynske Bank Arena Høje Bøge

1

2

3

4

5

6

8

7

9