Fodboldjournalister og -kameramænd søges

1

Vil du være en del af FC Svendborgs mediecrew?

Vores store ønske er at kunne bringe en til to nyheder hver uge – ud over de sædvanlige kampreferater. Derfor søger vi hjælp til at lave fotos, nyheder, interviews og små film, med vores trænere, spillere, ledere, fans eller tilskuere.

Nyhederne vil blive bragt på vores hjemmeside og vores facebook, som vi plejer. Det er ofte herfra aviser og andre medier finder vores nyheder, så mange mennesker vil ofte få dit arbejde og se.

Vi drømmer om at 8-10 frivillige personer, vil melde sig til vores mediecrew. På den måde vil vi kunne få lidt mere gang i vores nyhedsflow, samtidig med at det ikke er alle som skal arbejde, hver eneste uge. I år kommer der også et nyt tiltag, da DBU køber udstyr til alle klubber i 2.division, så vi kan livestreame vores kampe.

Dig

Du skal have interesse for fodbold.
Du skal være indstillet på at lege journalist og fotograf.
Du skal gide lave de bedste indslag, selvom arbejdet er frivilligt.
Du skal bare tage en ven med, så bliver det altid sjovere.

Gennem de seneste 3 sæsoner har vi sammen med Ralph og SmartMonkey øget kendskabet til vores facebook, med mere end 1.200 likes, selvom vi desværre, uge for uge, har måttet skrive om at vi tabte igen. Sådan er det bare i fodbold – og alligevel vil folk gerne følge med i hvad der sker i vores klub, her på Sydfyn. Nyheder og små sjove historier er vigtige for vores fans.

Arbejdet med vores medier er en del af drømmen om, at der også vil komme flere tilskuere på stadion, så det bliver en rigtig fodboldfest, hver gang FC Svendborg spiller.

 

Kontakt vores pr. og socialminister, Ralph Jessing Sørensen

Mail: rjs@fcsvendborg.dk
Tlf.: 40409197

 

 

Her kan du se et par eksempler på videoindslag fra vores Youtube-kanal og facebookopslag:

 

Fodbold er fællesskab. Alle er en del af kampen.