Flere spillere ser frem til søndagens kamp: 25.runde.

kolding-1

Flere spillere ser frem til søndagens kamp: Jesper Mikkelsen, Thorup og Bannis.

Jesper Mikkelsen

5-J-Mikkelsen

Kampen mod Kolding BK bliver en vigtig kamp, hvor vi skal gå 100% efter at vinde, samtlige 90 minutter. Det er de tre point der tæller på søndag og resten af foråret, så vi ender over den streg. Vi er heldigvis i den situation at vi selv kan afgøre det.

Kolding BK har i foråret fået flere point end i efteråret og leveret nogle flotte resultater, så der er ingen tvivl om at det bliver en svær kamp.

Vi skal som hold stå sammen og spille vores spil, så er jeg sikker på at vi kommer til chancer, som skal omsættes til mål.

Jonas Thorup

13-Jonas-Thorup

Jeg glæder mig meget til kampen søndag under bøgene. Jeg tror det bliver en hård og intens kamp, der hælder til vores fordel.

Det er nu, vi skal vise, hvad Julian har arbejdet med siden han kom til klubben. Vores mentalitet skal være helt i top, og vi skal fokusere på de 3 points, som venter.

Vi ligger nu kun lige over stregen, og holdene der under puster os hårdt i nakken. Derfor vil 3 points lune på Sydfyn og give os spillere, lidt ro på.

Vi tænker meget på, at vi skal blive i 2. division, og det skal kampen på søndag hjælpe os med.

Vi har set klar ud til træning, hvilket også skal overføres til kampen. Vi har trænet og lagt fokus på de steder, hvor Kolding har svagheder.

Jeg håber, at Sydfyn vil stille talstærkt op på tribunen søndag! 3 points!!

Christian Bannis

32-Bannis

Vi står over for en af sæsonens vigtigste kampe på søndag. Vi skal havde 3 point, så vi ikke ender i den kedelige del af tabellen.

Derfor vil folk få et veloplagt FC Svendborg-hold at se, der er klar fra første fløjt.

Kolding er et fysisk stærkt hold, så det kræver at vi tør spille med bolden og i sidste ende får sat vores farlige folk op, så som Bakary, der ved hvor målet står!!