FC Sydvest 2-3 FC Svendborg: Endnu en udesejr

1

Nu skal de flotte kampe på udebane også generere point hjemme

Næste søndag d.21. får vi besøg af Varde IF, hjemme på Høje Bøge i 2.division – og kun to dage senere, tirsdag d.23. kommer Kjellerup fra rækken på besøg i årets landspokalturnering.

Ingen er i tvivl om hvad det gælder om disse to kampe! 3. point til tabellen og at gå videre i pokalturneringen.

Derfor håber vi at se så mange fodboldglade svendborggensere og sydfynboer på Høje Bøge inden for de næste 9 dage. Og vi ser gerne de samme kommer to gange.

Derfor har vi også besluttet at give MAX RABAT på sæsonkort for både unge og voksne på søndag og tirsdag. Sammen med disse tilbud får man også vores nye halstørklæde til halv pris. PLUS at vi sammen med Albani har 75 gratis sodavand og 75 gratis fadøl, til de første der kommer gennem portene på søndag med sæsonkort. Portene åbner kl. 12.00 på søndag. Mere info vil komme i løbet af ugen.

Kampen i Tønder

Fra kampens start var de orange dominerende og blev det mere og mere som tiden skred frem. Bland andet var vores nummer 14, Bakary Bojang farlig og også farlig tæt på. Inden for første kvarter måtte både stolpen og overliggeren redde Sydvests målmand, på forsøg fra Bakary. Det lugtede lidt af en føring til Svendborg.

Føringen blev også sparket ind 6 minutter før pausen, fra 25 meters afstand, af Kasper Johansen. Kort efter scoringen begynder Kasper at gå og strække sig, og signalerer han gerne vil ud. Udskiftningen kommer i starten af anden halveg, hvor Jeppe Maquardsen har gjort sig klar. Han spiller resten af kampen på højre back.

FC Svendborg presser stadig spillet og er en tand hurtigere og bedre end Sydvest, men der vil ikke rigtig gå huld på bylden før end i det 70. minut, hvor indskiftede Jonas Thorup header bolden i kassen til stor jubel og forløsning for alle hele holdet, Svensborgs trænerbænken og den medrejsende håndfuld af fans.

Pludselig står der så meget FC Svendborg på det hele at også Bakary Bojang får headet bolden i mål, til 0-3, bare 5 minutter efter.

Mens de orange pludselig føler sig lettede over kampens resultat lykkes det FC Sydvests at spille en friløber som Andreas Dyhr i det 87. minut redder, så et sus går gennem publikum, der desværre ender i jubel, da en hurtig mand kommer reposten i kassen til 1-3. Dette rører ikke svendborggenserne der ufortrødent spiller spillet videre, holder godt på bolden og holder spillet på Sydvests banehalvdel. Herfra formåer hjemmeholdet fra Tønder desværre endnu engang at slå en farlig kontra, som samme hurtige Sammy Adjei omsætter til endnu en scoring for de hvidklædte sønderjyder. Hjemmepublikummet klapper, men ved at det er alt alt for sent. Dommeren fløjter herefter kampen af ved de 92 minutter, med en mere eller mindre stensikker sejr til FC Svendborg.

Vi ses på Høje Bøge

Med det flotte spil drengene formår at vise på udebane, går de også selv bare og ønsker at kunne vise det, og spiller lige så flot på hjemmebane. Så det har de atter lovet de vil gøre, men indrømmer også at de godt kan have brug for hjælp og opbakning fra hjemmepublikummet. De ved de har svigtet hjemme, men har nu to kampe hvor de kan rette op på dette, søndag og tirsdag.

Vi håber at se mere end 500 publikummer på pladserne til at bakke holdet op. Vi har brug for det.

Som beskrevet i toppen af denne artikel har vi både MAX RABAT på sæsonkort, halstørklæder, gratis sodavand, popcorn og øl til kampen mod Varde på søndag, og tilbudene på sæsonkort og halstørklæder gælder også ved pokalkampen tirsdag mod Kjellerup.

De næste to kampe på Høje Bøge

Søndag d.21. mod Varde IF:
Portene åbner kl. 12.00
2.division, kickoff: 13.00

Tirsdag d.23. mod Kjellerup:
Portene åbner 15.30
Pokalturneringen, kickoff: 16.30