FC Svendborg 3-1 Ringkøbing: Silende regn og højt humør

1

FC Svendborg og det medlevende publikum kølhalede Ringkøbing.

Nederst finder du to radiointerviews fra Diablo med Carsten Hemmingsen og Anders Staldgaard

Holdlederen fra Ringkøbing fortalte at regnvejret havde været med dem hele vejen fra Ringkøbing og her ned. Ud over at blive sendt hjem med endnu et nederlag så det også ud til at de sorte skyer fulgte efter Ringkøbing da de kørte. Regnvejret over Sydfyn fortrak hvert fald i samme nu.

Det bragte ikke gode minder frem hos de 250 tilskuere da Ringkøbing bragte sig foran 1-0 efter kun 5 minutter. Dette var set før på hjemmebane denne sæson, med fæle følger. Så selvom tilskuerne stod i tørvejr under taget på tribunen, så var der ikke den store jubel at finde. Ude på banen kløede spillerne dog på – og der kom også liv i tilskuerne kort tid efter, da dommeren pegede på pletten og tilkendte Svendborg et retfærdigt straffespark. Men ak og ve. Desværre satte Sandro Spasojevic sparket helt ud på stolpens yderside, hvilet ikke førte til mål.

Som halvegen skred frem tog Svendborg teten. Det var efter stor arbejdsiver og offervilje Anders Staldgaard der fik sendt bolden tværs gennem feltet, til en dygtig topscorer, Sandro, der ikke lod sig påvirke af sin tidligere misser på stolpen. Da Stalle stak ham bolden trillede han den resolut og køligt ind under målmanden og over stregen til 1-1. I de sidste minutter af første halveg var det tårnhøje Jesper Mikkelsen, der med sit speciale i feltet, kom højest, og prikkede bolden videre forbi den ringkøbske keeper.

I anden halveg sad de orange fortsat pænt på de blå-hvide jyder. Blandt fanskaren blev Ringkøbing døbt ‘Smølferne’ af en ung kvindelig tilskuer. Hun kom med tilråbet da hun erstattede ordet med ’svenskerne’, som gruppen havde kaldt de blå-gule fra Kjellerup i de to kampe de var på besøg hernede. Nu blev de blå-gule drillerier bare erstattet af blå-hvide. Pudsigt nok spiller flertallet af holdene i vores række netop i hvidt og blåt, så mon ikke diverse smølferåb går hen og bliver en landeplage.

Efter slutfløjtet var FC Svendborg kommet foran med 3-1 på mål ved nummer 19, Jonas Hvilsom. Spillere og trænere røg over til det medlevende publikum og jublede sammen med dem over sejren og fordi det i fællesskab lykkedes at give Ringkøbing en ordentlig dukkert på Høje Bøge – og at tage endnu et skridt i den rigtige retning i tabellen før næste søndags kamp mod bundproppen Kolding BK.

Tag med på busturen til Kolding.

Klik på billedet og køb billetten her:
1

Interviews fra Diablo efter kampen mod Ringkøbing

Carsten Hemmingsen

Anders Staldgaard