FC Svendborg 3-0 Kjellerup: 2 radiointerviews

1

Søndagssejren over Kjellerup var den anden over dem, på Høje Bøge, på kun 12 dage.

Ud over en spændende og underholdende kamp havde vores frivillige medhjælpere også fået Peder Most Garden til at komme og optræde for publikum i halvegen.

Efter kampen som blev vundet for øjnene af 332 tilskuere, på en solbeskinnet dag, talte Radio Diablo med vores to målscorere:

 

Kenneth Andersen:

 

Sandro Spasojevic:

 

I forhold til pokalkampen forrige tirsdag gjorde begge hold endnu bedre figur i søndagens kamp, end sidst. Især Kjellerup spillede anderledes bedre. Var farligere og meget mere i besiddelse af bolden. Svendborg var dog spilstyrende og kom til flest chancer og allerede efter kort tid kunne hjemmeholdet have været foran, hvis ikke det var for Kjellerups rigtig dygtige keeper.

Først halvegs enlige og orange mål blev sat direkte på et frispark af Kenneth Andersen, i overtidens sidste sekunder.

Som anden halveg skred frem og Kjellerup fortsat viste sig fra sin gode side kunne hovedparten af de 332 tilskuere med rette tillade sig at være nervøse. De tre point vi havde stående på tavlen var ikke sikre før sejren var i hus og tiden synes lang i denne periode af kampen.

Forløsningen kom og publikum åndede jublende lettede op, da Sandro Spasojevic med nummer 10 på ryggen i det 82.minut lagde bolden ind bag den ellers formstærke målmand længst væk fra uret. 2-0 til FC Svendborg med 8 minutter igen kunne ikke gå galt. Selv samme Sandro afsluttede kampen med endnu et mål, til 3-0 i det 90.minut før kampen blev fløjtet af.