FC Svendborg 2-2 Brabrand

ah-brabrand-14

Gyseren fortsætter

Dagens kamp var som skabt til at vi skulle rykke op i tabellen.

Med tre point i dag mod Brabrand, så havde vi både fået skabt os lidt luft til dem, der lige som os før opgøret har netop 31 points. Tilmed ville den ønskede sejr også give os et hul ned til Næsby, som vi selv møder næste runde.

For 117. gang denne sæson kom De Orange rigtig uheldigt fra start. Sidst mod Jammerbugt var det allerede efter 4 minutter Andreas Dyhr måtte hente bolden ud af nettet. I dagens kamp var det i stedet, allerede efter kun 1 minuts spil. Frustrerende, men sidst lykkedes det at få resultatet vendt til en 3-1 sejr, til os selv.

Igen i dag skulle spillerne have rystet det hurtige mål af sig, før de fik gang i det flotte fodboldspil, som efterhånden kender De Orange drenge, sammen med den gode fight og holdånd.

Efter 36 minutters spil kom vores udligning. 1-1 ved Anders Hjort. Dejligt at se et mål fra Anders fod, da det er sjældent at Anders, nu som assistenttræner også stiller op i kampene selv. Men i dag gjorde han, og bragte balancen tilbage i opgøret.

Efter et kvarters spil af 2.halveg tilkender dagens dommer et straffespark til os. Hvilsom eksekverer og bringer os sikkert i front, med målet til 2-1.

Herfra presser og trykker vi fortsat, frem til det 75.minut. Nogen lunde som i kampen mod Skovbakken sidste søndag, hvor vi ligeså var foran 1-0, et kvarter før slutfløjtet.

Rag i den i overtiden.

Uden at blinke, synes dagens dommertrio at 5 minutters overtid en var passende overtid, efter kampen. Her gik det pludselig rigtig stærkt. Brabrand havde set at Svendborgs drenge ikke var helt oppe og ringe netop nu, så de gav den gas.

Inden for denne overtid fik FC Svendborgs Kennet Andersen tildelt et gult kort. Anfører Casper Kruse fik det andet gule kort i kampen efter sig.

Ikke nok med det, så kogte det så meget i Svendborgs ende, at Brabrand yderligere i overtiden fik kæmpet sit til et straffespark, i den døende overtid. Skytten var sikker. Dyhr var sagesløs. 2-2.