FC Svendborg 1-3 Odder… Glat i vådt føre

1

Flere gange var stemningen på Høje Bøge på kogepunktet i løbet af kampen. Især på grund af dommertrioens kendelser. Der var desværre heller ikke meget at juble over, da bolden både var rund, våd og glat.

Spændingen var dog intakt lige til sidste fløjt hvor FC Svendborg pressede det bedste de formåede, for at score til 2-2. Dommerne synes 6 minutters overtid var passende, hvor Odder til aller sidst fik bolden sat ind til 3-1.

Allerede efter 14 minutter var der rav i den, da det endte med at venstre back, Christoffer Hermansen, sendte bolden i vores eget net – og hjalp Odderne i front med 0-1. Kort før pausen fik Svendborg tilkendt et straffespark, som Kenneth Andersen tog sig af. 1-1.

I anden halveg fortsatte det uskønne spil og modstanderne bragte sig på 1-2 efter 60 minutter. Dette resultat formåede de orange ikke at ændre, selvom de prøvede og prøvede mod enden af kampen, på den tunge, våde, glatte bane. Kampens sidste aktion blev da odderne bragte sig foran med 1-3 i sjette minuts overtid.