FC Svendborg 1 – 1 Middelfart

1

Kampen vi så nødigt ville tabe endte 1-1

Hovedparten af dagens 572 tilskuere valgte at stille sig i solsiden af banen, og nyde de varme stråler.

Fra den skyggelagte tribune, med overblikket over banen, kunne vi på modsatte langside se de to holds trænere og udskiftningsspillere, samt hovedparten af de godt 450 mennesker der ovre, stå med hånden over øjnene som skyggeklap for påskesolens stråler. Solen både varmede og spredte glæde, men generede selvfølgelig også, når man ville følge med i en fodboldkamp og kigge direkte mod den.

På banen lignede det på sin vis, at Middelfart overskyggede en del af spillet, hvilket provokerede svendborgspillerne til at sende mange bolde frem af banen. Banen gør for tiden heller ikke fodboldspillet bedre for nogen af parterne, hvilket også er enormt frustrerende, når det netop er fodbold publikum kommer på stadion for at se.

En af de farligste episoder i første halveg var Svendborgs Kenneth Andersen, der direkte på frispark ramte stolpe ud, fra en god afstand til målet.

Det var først sent i 2.halveg der kom et mål i kassen. Det var FC Svendborgs Bakary Bojang, der i kampens 76.minut passerede Middelfarts keeper. Desværre holdt føringen ikke hjem, da en svendborggensisk fod ikke fik bolden ekspederet langt nok væk, på et skidt tidspunkt. Bolden blev opsnappet af Middelfart, spillet blev hurtigt vendt og bolden klasket ind bag Dyhr, til 1-1.

Middelfart var en yderst vanskelig modstander i dagens kamp og det ene point kom ikke i hus på fornemt fodboldspil, men med hård fight og mange meters løb for hinanden. Dette var Julian Johnsson godt tilfreds med efter kampen, og han mente også at sejren mest af alt burde have være tippet til vores side, hvis det skulle være. Her peger han på et par store chancer der blev misset fælt, lige efter Bakarys scoring til 1-0, hvor man tydeligt fornemmer at træneren frem over ønsker at se disse chancer omsat til mål.

Efter kampen er målmand Andreas Dyhrs vurdering, at pointhøsten i de første tre forårskampe har været ok. En sejr, en uafgjort og et nederlag. Det lød på Dyhr som om han selv havde forventet at nederlaget derimod havde lagt mod Kolding IF i torsdags, hvor vi tværtimod spillede forrygende og tværede dem ud, med 5-1, på deres egen bane. Hvor imod, han på ingen måder var tilfreds med den første kamp, som blev tabt på hjemmebane mod Sydvest. Og angående dagens kamp sagde han, at den igen på hjemmebane blev noget nervøs, da banen i dag både var tør i toppen og hamrende bumpet lige under græsset. Sidst var den plask våd og mudret. På grund af banens beskaffenhed fortæller han at holdet på nogle punkter må gå på kompromis med dele af Julian Johnssons ønskede koncept. Men i dag var holdets indstilling og fight dog i orden, i modsætning til første hjemmekamp, hvor indstillingen var for ringe.