FC Svendborg 1 – 0 Næsby

4

Orange sejr i Kampen om Fyn

Her under finder du fotos og radiointerviews fra dagens kamp mod Næsby

På en stor søndag eftermiddag fik Høje Bøge nyt navn, klubben fik 150.000 kroner foræret og 511 tilskuere så Næsby tabe 1-0 på det nye Fynske Bank Arena Høje Bøge.

Efter onsdagens 2-3 nederlag til Superligaens FC Vestsjælland så de orange drenge i dagens kamp en smugle brugte ud. Efter opgøret udbrød en skuffet næsbyspiller også, at det ikke kunne passe at de igen skulle tabe til et så fattigt hold. Men det gjorde det og det skulle de.

Uden ret mange store chancer – eller særligt overbevisende spil fra nogle af holdene, kom der alligevel et mål på tavlen efter 69 minutter. Fremme i feltet overraskede højre back med nummer 8, Kasper ‘Joey’ Johansen alle, og scorede.

På tribunen havde flere tilskuere afskrevet en sejr efter at have set den første times spil. Tilmed begyndte de at slå sig selv i hovederne med den store fare for et nederlag, så tandløst foregik kampen.

Den nye fanskare lod sig derimod ikke påvirke af tingenes tilstand på banen. Selvfølgelig var de ikke ligeglade og ej heller fornøjede, men de viste gennem hele kampen med flag, klap, sang og tilråb, at de var med holdet og mod Næsby. Fangruppens tilstedeværelse har gjort den forskel, at der nu er masser af lyd på stadion når holdet spiller hjemme. Sidste uge tog flere fra fangruppen med på busturen til Kolding, og næste weekend går den til Brabrand. Om gruppen har været brovten eller ej, så har de hver gang haft den virkning, at spillerne efter kampene har søgt over til deres plads på tribunen, for at juble færdig med publikum. Hertil skal det også siges at holdet ikke har tabt en hjemmekamp i 2.division, siden den lille nye fangruppe ankom.

Hvordan man end vender og drejer det, så er fodbold et spil på 90 minutter med hårdt arbejde. Og i sidste ende er det ikke de flotte detaljer der tæller, men de rå point der står på kontoen. Dagens høst på 3 styk var rigtig vigtig. Dermed bragte vi os syv point over nedrykningsstregen, og ligger nu kun to point fra tredjepladsen.

OBS: Den omtalte bustur til Brabrand er gratis. Book din i bussen online for Nul kroner

Efter dagens kamp talte Radio Diablo med målscorer Kasper ‘Joey’ Johansen og assistenttræner Anders Hjort

Kasper ‘Joey’ Johansen:

Anders Hjort:

 

Fotos:

12356789101112