FC Svendborg 0-3 Marienlyst: Marienlyst i firspring mens Svendborg kun var på vej på banen.

1

Efter to hjemmekampe i træk har de orange lukket hele 6 mål ind, mens de selv kun har scoret et enkelt mål, på straffe. I løbet af ugen vil vi prøve at finde ud af hvad der er sket med holdet siden de flotte kampe de spillede før sommerferien, som også gav point på stribe.

Dagens kamp mod Marienlyst var sæsonens første opgør mod en af de tre andre fynske modstandere. Marienlyst er nettop vendt tilbage til vores række, som nedrykkere fra 1.division. Alligevel lykkedes det os at slå dem med hele 4-2 i en træningskamp for kun 5 uger siden, med et svendborgmandskab med et par ukendte ansigter og uden fuldtallig udskiftningsbænk.

I dag var turneringskamp. 3.runde af 2.division og siden sidste søndags nederlag til Odder har cheftræner Carsten Hemmingsen været ude og undskylde indsatsen, som 247 gæster var vidner til i silende regn – og som resten af sæsonen står mejslet i manglende point.

I dag var vejret noget bedre. Den truende regn før opvarmningen trak bort og 392 gæster havde fundet vej til Høje Bøge i dag da kampen gik i gang. Marienlyst var på plads da dommeren fløjtede kampen i gang klokken 13.00 og scorede 2 mål inden der var gået 16 minutter af første halveg.

De orange formåede ikke at finde hinanden rigtig godt på banen og så tilmed trætte ud. Dermed fik holdet ikke presset Marienlyst i bund eller til at lave fejl. Svendborg alt for sent op til dåd, efter ca 30-35 minutters spil.

Efter Marienlysts scoring til 0-3 efter 12 minutter af 2.halveg så det ikke ud som om at FC Svendborg længere havde troen på at det var muligt at komme tilbage i kampen og hive point hjem, hvilket heller ikke skete.

Heldigvis er sæsonen lang, og vi har kun spillet 3 ud af de 30 opgør, så der er i og for sig ikke sket den helt store katastrofe ved at tabe to kampe på gulvet, men hvad nu?

I løbet af ugen vil vi prøve at forhøre os ved holdet, hvad de mener der er galt.