Farvel til Hemmingsen

1

FC Svendborg løser Carsten Hemmingsen fra sin kontrakt med øjeblikkelig virkning

Som det har fremgået af medierne har Carsten Hemmingsen valgt at skrive under på en kontrakt med Middelfart Fodbold på trods af at være bundet af kontrakt med FC Svendborg for samme periode.

FC Svendborg har nu accepteret, mod at modtage en økonomisk kompensation fra Middelfart Fodbold, at løse Carsten Hemmingsen fra sin kontrakt med øjeblikkelig virkning, således han kan tiltræde i Middelfart Fodbold med det samme.

Adam Ringsby-Brandt udtaler:

”Da vores cheftræner Carsten Hemmingsen oplyste os, at han havde valgt at skrive kontrakt med Middelfart Fodbold stod det naturligvis klart for os samarbejdet ikke kunne fortsætte.

Det ville ud fra en rent sportslig synsvinkel være alt for risikabelt at have en af vores nøgleposter besat med en person som har valgt at gifte sig med en af vores største konkurrenter.

Vi har således valgt efter omstændighederne at tage imod en kompensation fra Middelfart Fodbold.

Carsten Hemmingsen lykkedes i sin tid i klubben med de interne sportslige mål, der blev sat, hvilket vi naturligvis er tilfredse med.

Vi er allerede i dialog med en afløser for Carsten Hemmingsen. Vi præsenterer derfor en afløser som både kan sikre os de nødvendige points i foråret, og som kan udvikle holdet på længere sigt.

FC Svendborgs kommende cheftræner præsenteres ved træningsopstarten den 12. januar 2015. ”