Cheftræneren har træffetid mandag – og alle andre dage

jensen-4

Jesper Jensen, vores nye cheftræner, har indrettet et lille kontor i klubhuset, hvor han hver mandag holder døren åben fra kl. 16.00.

Ud over at Jesper har sin faste træffetid i klubhuset, så har han nu også fået sin officielle FC Svendborg mailadresse og sit telefonnummer på hjemmesiden, så han også kan træffes uden for kontorets åbningstid.

TRÆNERKONTAKT: Jesper Jensen

Her skal selvfølgelig gøres lidt mere hyggeligt, siger Jesper Jensen, mens han kigger sig omkring.

Dagens gæster på kontoret var mange. Ungdomstrænere og ledere kom forbi, til en snak om koordinering af tiderne på kunststofbanen – og ellers blev resten af tiden brugt på planlægning af ugens træningspas, sammen med Jesper Mikkelsen, træner af andenholdet, og Ivan Poulsen, træner for U19.

Disse tre hold vil i den kommende tid komme til at arbejde meget tæt sammen, og for så vidt muligt også at træne samtidigt i fremtiden, som tilfældet er nu, med henblik på at styrke alle tre holds positioner, i hver sin række.

Da det i dag var årets første hverdag med træning, talte alle tre trænere om, at det kunne være spændende at få besøg af nye spillere, der gerne ville prøve sig af, hér.