Bakary Bojang banede vejen for succesaftalen

9-Bakary

Store muligheder for sydfynsk og vestafrikansk fodbold

Real Banjul er Bakary Bojangs barndomsklub, hvor han spillede indtil han var 11 år. Derfor har han siddet med ved tegnebrættet og forhandlingsbordet hele vejen fra første ide og spadestik, til aftalen i går eftermiddags, d.31.marts blev skrevet under, af begge klubber.

Det gensidigt forpligtende samarbejde ser Bakary Bojang som en kæmpe styrkelse af FC Svendborg:

– Rigtig mange af mine gamle holdkammerater fra Banjul spiller stadig i klubben – og et par af dem er næsten lige så gode som mig. Det her kan nå uanede højder. Det har man allerede set andre steder.

Selvfølgelig bliver det en fordel, når de spillere der flytter her op, kan dansk, så alle kan forstå hinanden til træning.

– Danske er heldigvis ikke så svært at lære, siger Bakary, men det får de også allerede en forsmag på i Banjul, til sommer, når Kenneth Andersen allerede tager der ned, i forbindelse med sit studie, og den første enkeltmands udveksling for FC Svendborg, før hele truppen skal afsted under vinterforberedelserne til 2017.

Bakary ligger ikke skjul på at han er grøn af misundelse på Kenneths vegne, og siger også at han selv glæder sig som et lille barn til næste vinter – og han glæder sig til at være vært for sine landsmænd, og vise dem Danmark og Sydfyn.

Fodbold er fællesskab. Alle er en del af kampen!

 

Næste kamp i morgen

4-runde-web

FC Svendborg – Odder
5.runde
Lørdag d. 2. april
Kickoff: 15.00
Happy Fan Hour: 14.00
Fynske Bank Arena – Høje Bøge