Alle FC Svendborgs spillere er på vej til Middelfart

1

Du læste rigtigt, alle FC Svendborgs spillere er på vej til Middelfart.

Træningskampen der spilles i morgen blev planlagt for flere måneder siden. Dengang stod Carsten Hemmingsen på vores side, og ville gøre alt for at vi som sort-orange kunne vende sejrrige hjem til Sydfyn. Nu er det dog pludselig omvendt, efter Carsten Hemmingsen i januar skiftede trænerbænk og skrev kontrakt med Middelfart. Nu er hans arbejde at redde kastanjerne ud af ilden for dem. Til dette spændende job får han nu hjælp af Sandro Spasojevic, som indtil denne uge spillede i den sort-orange dragt for os, men også pludselig har udført et chock-skiftet til Middelfart.

Derfor har vi ikke engang rigtig nået at tage afsked med Sandro, før han faktisk skal forsøge sig med at prikke bolden ind bag vores målmand.

 

Andreas Dyhr om kampen:

Tænker det bliver en god træningskamp, selvom vi har mistet et par spillere de sidste par uger. Dog er vi 14 mand som er klar, så vi skal nok klare den. Gary er tilbage og bliver spændende at se i kamp, han virker skarp. Ved torsdagstræningen scorede han på det hele. Vores forsvar har set godt ud i hele opstarten og dette skal vi fortsætte med. Jeg er tilbage i buret efter mindre problemer med bentøjet, og er stille og roligt ved at finde den rigtige form frem.o

Jesper Mikkelsen om kampen:

Jeg ser frem til en spændende træningskamp mod Middelfart. Det bliver en kamp hvor vi skal arbejde videre med vores spil. Mest af alt gælder det om, at få kigget på os selv og hvordan vi kan løfte os endnu mere som hold. Der bliver arbejdet hårdt til træning, med Julian Johnssons ideer til hvordan vi skal spille. Der er godt humør i truppen og folk er ved, at være der hvor de skal være.

 

Kampen spilles i Middelfart.
Kick off: 12.00