10.runde: Nykøbing FC 1 – 0 FC Svendbrog

nyk-fcs-1

Dommertrioen var ikke populær i FC Svendborgs lejr igår

Selvfølgelig er en fodboldkamp 90 minutter. Der spilles med en bold og der er 11 mand på banen for begge hold. Og ud over dette, så er der selvfølgelig også dommeren.

Lige fra kampstart så det ud som om han direkte bortdømte FC Svendborg med en masse kendelser, der gik stik den modsatte vej. Senere i kampen var det pludselig modsat, men her sagde flere fra Nykøbings eget publikum også, at dommeren vist havde lidt at kompencere for.

 

Michael Nielsen, hjælpetræner:

Jeg er pisse hamrende ked af at dommeren fra start ødelægger vores kamp. Spillerne fulgte vores game plan til punkt og prikke, og der er ikke noget at klage over, med hensyn til deres indsats. Selvfølgelig vinder vi ikke når vi ikke selv scorer mål, men, når dommeren uden videre giver modstanderne et straffespark efter et kvarter, hvor han allerede har dømt forkert i næsten alle sine kendelser mod os indtil da, så er det jo også umuligt at være med.

Selvfølgelig går det hurtigt inde på banen, og der der svært at se alt hvad der sker i kampens hede. Men det er jo derfor de er tre dommere på. I situationen hvor Nykøbing får sit straffespark tæmmer Mathias Hansen bolden tilbage til Dyhr med brystet eller skulderen. Ude fra bænken kan det godt se ud som om det er med lidt af overarmen, men dommeren som står i feltet afværger med begge arme ude til siden – og kalder på viderespil. Alligevel fløjter han pludselig og peger på straffesparkspletten, efter anvisning ude fra linjevogteren, der immervæk står 30 meter længere væk end han selv gør. Og så scorer de selvfølgelig.

Efter sidste kamp drømte jeg stadig om at vi kunne snige os op på en drømme plads i top 4. Det skal man være lidt mere fantasifuld for at se for sig nu.

Lige nu har vi størst chance for at bliver parret med de holde der ligger fra 5-8 i de andre puljer, til foråret. Her vil vi minimum få overført 10 point fra dette efterår, hvis vi formår at slå Dalum igen, når vi mødes på hjemmebane d.31.oktober. Så i de næste par runder bliver Dalumkampen enormt vigtig for os.

 

Næste kamp

FCS-FREM-FBA-HB

11.runde i KanalSport Divisionen:

FC Svendborg – FREM

Lørdagens Kampsponsor: SmartMonkey

Lørdag d.17. oktober
Kickoff: 15.00
Sted: Fynske Bank Arena – Høje Bøge

Happy Fan Hour: 14.00
Som altid åbner portene en time før kickoff med drikkevarer til halv pris.