8.runde: Jammerbugt 0 – 2 FC Svendborg

Jammerbugt FC - FC Svendborg 06

Truppens bredde viser sin styrke og lukker hullet i tabellen

På grund af flere skader til dagens kamp var en håndfuld af de faste reserver alle rykket en tand nærmere spilletid og derfor var det en flok sultne og målrettede spillere, der trådte ud af Bergholdtbussen, da den parkerede ved Jetsmark Stadion.

Dagens taktik som bestod af hårdt slid, indædt fight og fornuftig boldomgang holdt hjem.

Noel Nyason som fik debut på holdet sidste weekend, var med fra start igen og Ervin Sarvan, der tålmodigt har trænet og været fast del af truppen rigtig længe, var i dag for første gang udtaget til start 11’eren. Dagens anfører var i Kruses fravær Andreas Dyhr.

På banen i anden halveg kom også Magnus Schou, Nikolaj Mørck og Maad Aziz.

Da tingene er gået som de er, dette forår, er det meget nervepirrende når uret nærmer sig en time og der fortsat står 0-0. Men som tingene også er gået dette forår, kan Jesper Christiansen også dukke op med sine scoringer, i enhver situation. Det gjorde han også i dag.

På et vanvittigt langskud fra den ene side af feltet, i det 75.minut, ramte Jesper stolpen bag en chanceløs målmand. Bolden røg på tværs af målet og trillede ind over stregen, helt ovre ved den anden målstolpe.

Kun 9 minutter senere havde Jesper atter bolden, i feltet, hvor han ureglementeret blev nedlagt. Derfor pegede dommeren på pletten og dømte straffe.

Jesper eksekverede selv straffesparket og øgede sviende sikkert De Oranges føring til 0-2, i det 84.minut.