6.runde: FC Svendborg 0 – 2 AB Tårnby

1

Ingen hjælp at hente

Når enden er god er alt ting godt. I dag var der slet intet godt, til sidst.

De tre point vi i dag drog til Tårnby for at hente, blev i kampens sidste kvarter overført til sjællændernes konto. Dermed indhentede AB Tårnby os desværre i bunden af tabellen. Modsat forventet.

Efter dommerens sidste fløjt, stod nederlaget ikke til at ændre. Derfor var det en frustreret og træt trup, der satte sig ind i Bergholdt bussen.

Ingen var tilfredse med banen, dommeren eller holdets egen præstation og ved bussen lød kommentaren fra flere spillere, at det bare var for ringe og at ville blive en lang tur hjem.

I kampens første halveg sad vi i perioder på store dele af kampen, mod holdet der lå 3 pont under os. Vi tilspillede os en lang række hjørnespark og dødbolde uden for feltet og som sidste weekend, mod B1908, havde Bakary Bojang vores største chance, med et stolpeskud.

Men modsat blev det med et kvarter tilbage af anden halveg AB Tårnby der scorede, efter et hjørnespark.

Jonas Hvilsom fik sit andet gule kort i kampen, efter en boldduel med målmanden, i sin iver på at lave en udligning fire minutter før tid. Med det røde kort fra dommeren sendes Hvilsom atter ud i en forestående karantæneperiode.

Med 10 mand på banen pressede de sydfynske spillere fortsat på, for at lave en udligningen og hive det ene point med, som ogsp ville holde AB Tårnby bag os i tabellen, men det lykkedes ikke. I stedet var det tårnbyerne, der på et kontrastød fandt en fri mand i feltet, der scorede til 2-0.

Tårnbyernes jubel var lige så stor, som vores ville have været, hvis vi selv havde vundet denne vigtige kamp.

Blandt vores nærmeste konkurrenter tabte Kolding deres opgør, denne runde, med 7-1 på udebane, mod B93. Derfor beholdt koldinggenserne også deres bundplacering, med 14 point, sammen med os.

Når vi kigger frem mod næste kamp i tabellen, ligger næste weekends modstander, Holbæk, pt. med kun 15 point mod vores 14. Så vi håber at du kommer på Fynske Bank Arena – Høje Bøge med dine venner og støtter De Orange, næste lørdag, for overlevelsen i 2.division. 

Næste hjemmekamp

7-runde-web

FC Svendborg – Holbæk
7.runde
Lørdag d. 23. april
Kickoff: 15.00
Happy Fan Hour: 14.00
Fynske Bank Arena – Høje Bøge1