5.RUNDE: FCS 2-2 Fredensborg

IMG_1271

Påskens første point og årets første mål

I dagens 2-2 kamp mod Fredensborg fik vi det første af 6 mulige points, her i påsken. De sidste 3 påskepoints er på spil på mandag, hvor vi møder Aalborg holdet, Vejgaard, der netop ligger på 9 point, sammen med os, i bunden af tabellen. Herfra er der kun 3 points op til dagens modstander, Fredensborg, der pt. ligger på syvende pladsen.

Endelig kom sæsonens første scoring. Dette blev scoret af Jonas Hvilsom, efter et hjørnespark, hvor bolden blev sendt ud af feltet af Fredensborg – og ind igen af Nicolaj Mørck. Samme Jonas Hvilsom stod for også for vores andet mål i sæsonen og i kampen, da han i kampens døende minutter blev sat til at eksekvere et straffespark, dømt på Frederik Humlegaard, i fuld fart.

Ved straffesparket svigtede Hvilsoms rutine og målnæse ikke. Køligt satte han bolden i mål, til 2-2, i en kamp hvor vi med en smugle mere skarphed godt kunne have bragt os yderligere foran, før Fredensborg kom foran med 1-2.

Mandag gælder det som skrevet Vejgaard, som vi pt. ligger side om side med – og næste lørdag, d.22.april, møder vi holdet HIK, hjemme på Fynske Bank Arena – Høje Bøge, som efter denne runde har 10 points. Altså kun et mere end os.