OPTAKT: FC Svendborg – B1908

5-runde-web

Begge hold har kniven for struben

B1908 har indledt foråret som rækkens bundprop og har 6 points færre end os. Dette forspring skal i morgen helst øges, til vores fordel, så vi søndag vågner med 9 points til sidstepladsen, velvidende at AB Tårnby, der ligger under stregen, med 11 points, ligesom os, heller ikke har overhalet os.

Lige over os ligger også Kolding med 11 points, som vi selvfølgelig gerne vil overhale inden om, så snart de laver en fejl.

Kolding har vi selv foræret pladsen lige ved siden af os, da vi tabte til dem forrige runde – og næste weekend, i 6.runde møder vi netop AB Tårby, som vi netop helst ikke skal lade slippe forbi.

Sidste weekend var der en fantastisk opbakning fra fanområdet, trods nederlaget til Odder, og dén gode stemning og holdånd håber vi ser breder sig over tribunen i overmorgen, så drengene på banen føler Sydfyns opbakning hele vejen. Vi har brug for det.

Herfra har vi 12 kampe til at spille os op i den sikre ende af tabellen, så lad os tage turen sammen.

 

FC Svendborg – B1908

5.runde
Lørdag d. 9. april
Kickoff: 15.00
Fynske Bank Arena – Høje Bøge

 

Happy Fan Hour
Vi åbner dørene med Happy Fan Hour, som altid, en time før kampstart, så publikum kan være varme til kampen, ligesom spillerne på banen.

Under Happy Fan Hour koster 2 liter øl kun 60 kroner og en halv liter sodavand kun 10 kroner.